בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/02/2025, 11:32 amילד בן 13 אמור לעבור ישור השיניים, בצילומים הראשונים נקבע כי יש לו שן חלב בלסת תחתונה שלא נשרה וכי אין שן קבועה מתחת, בסמוך לשן זו יש שן אשר אינה ממוקמת בשורה עם שאר השיניים וחסר לה בערך 4 ממ כדי להכנס חזרה, לכן ישנם שתי התלבטויות בשלב זה: אחת לעקור את שן החלב והשניה להוריד קצת מכל שן הסמוכות לשן שיצאה כדי לפנות לה את המקום הרצוי. לשתי האפשרויות יש השלכות וההחלטה היא שלנו לדברי הרופא, הנטייה שלי היא לבחור באפשרות ראשונה ולעקור את השן כדי למנוע שתל בעתיד לכשתיפול השן החלבית ולא להוריד מכל שן אחרת מקום.. אשמח לחווד יתודה!!
ילד בן 13 אמור לעבור ישור השיניים, בצילומים הראשונים נקבע כי יש לו שן חלב בלסת תחתונה שלא נשרה וכי אין שן קבועה מתחת, בסמוך לשן זו יש שן אשר אינה ממוקמת בשורה עם שאר השיניים וחסר לה בערך 4 ממ כדי להכנס חזרה, לכן ישנם שתי התלבטויות בשלב זה: אחת לעקור את שן החלב והשניה להוריד קצת מכל שן הסמוכות לשן שיצאה כדי לפנות לה את המקום הרצוי. לשתי האפשרויות יש השלכות וההחלטה היא שלנו לדברי הרופא, הנטייה שלי היא לבחור באפשרות ראשונה ולעקור את השן כדי למנוע שתל בעתיד לכשתיפול השן החלבית ולא להוריד מכל שן אחרת מקום.. אשמח לחווד יתודה!!
ציטוט מ גיא וולפין ב 02/03/2025, 5:23 pmצר לי, אין דרך האינטרנט כל דרך להבין את המצב - הנ"ל מצריך בדיקה קלינית ורנטגנית, וכפי שהבנתי - הרופא כבר בדק וכן הסביר לכם על האפשרויות, כולל יתרונות וחסרונות של כל אפשרות.
צר לי, אין דרך האינטרנט כל דרך להבין את המצב - הנ"ל מצריך בדיקה קלינית ורנטגנית, וכפי שהבנתי - הרופא כבר בדק וכן הסביר לכם על האפשרויות, כולל יתרונות וחסרונות של כל אפשרות.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו