בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 20/12/2024, 11:41 amשלום ד"ר גיא,
אני מצחצח שיניים עם מרידול ועושה מי פה קולגיט טוטאל 12.
השאלה: אם אשטוף את הפה עם מי פה "קולגיט טוטאל 12" פעם אחת בכל יום, בערב/ לילה בכמות של בין 10 לבין 15 מילילטר, לאחר צחצוח השיניים, האם זה יתרום לבריאות הפה ולמניעת בעיות שונות בפה (עששת, בעיות חניכיים , בעיות שיניים וכו')?
אני שואל כי כתוב על הבקבוק שיש לעשות פעמיים בכל יום לאחר הצחצוח בכמות של 20 מיליליטר?
תודה
שלום ד"ר גיא,
אני מצחצח שיניים עם מרידול ועושה מי פה קולגיט טוטאל 12.
השאלה: אם אשטוף את הפה עם מי פה "קולגיט טוטאל 12" פעם אחת בכל יום, בערב/ לילה בכמות של בין 10 לבין 15 מילילטר, לאחר צחצוח השיניים, האם זה יתרום לבריאות הפה ולמניעת בעיות שונות בפה (עששת, בעיות חניכיים , בעיות שיניים וכו')?
אני שואל כי כתוב על הבקבוק שיש לעשות פעמיים בכל יום לאחר הצחצוח בכמות של 20 מיליליטר?
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 27/01/2025, 2:39 pmבהחלט שטיפת פה מכל סוג שהוא אשר מכילה פלואוריד יכולה לסייע בשמירה על בריאות השיניים, אבל חשוב בכלל בהתחלה לקבל הדרכה יסודית ונכונה מהשיננית או מהרופא המטפל כיצד יש לבצע פעולות בסיסיות כגון צחצוח נכון, שימוש בחוט דנטלי / קיסמים מיוחדים וכולי. ללא הבסיס הנכון, שטיפות הפה לא יעזרו בכלל
בהחלט שטיפת פה מכל סוג שהוא אשר מכילה פלואוריד יכולה לסייע בשמירה על בריאות השיניים, אבל חשוב בכלל בהתחלה לקבל הדרכה יסודית ונכונה מהשיננית או מהרופא המטפל כיצד יש לבצע פעולות בסיסיות כגון צחצוח נכון, שימוש בחוט דנטלי / קיסמים מיוחדים וכולי. ללא הבסיס הנכון, שטיפות הפה לא יעזרו בכלל
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו