פורום
ניווט בפורום

יש מוקד שירות לקוחות?

ציטוט

שלום וברכה, אני מטופלת במרפאת שיניים מסוימת.. עשיתי שם שני טיפולי שורש וסד לילה.. בביקור האחרון שלי שמו לי את הסד לילה והרופא ביקש שאני יבוא עוד חודשיים כי הוא חושב שגם יש לי בעיה באחד הטיפולי שורש (אני מרגישה כאבים..). מאז עברו 7 חודשים שכל פעם המרפאה דוחה לי את התור כי יש לו שתלים לעשות לאנשים (יותר משתלם כספית ממני).. וכל פעם דוחים אותי! בינתיים יש לי כאב בשן ולא עברתי אפילו ביקורת אחת עם הסד לילה (שעלה לי ממש ממש יקר וזה כלל את הסד פלוס ביקורות שוטפות). מחר היה צריך להיות לי תור והיום התקשרו ורצו לדחות לי שוב, ושוב הסיבה שיש לרופא הרבה שתלים לעשות.. ממש כעסתי והמזכירה אמרה לי לחפש מרפאה אחרת.. אבל זה טיפולים שעשיתי אצלם... למה שרופא חדש ימשיך עבודה של רופא קודם? ועוד שילמתי על זה כבר... יש מקום שאפשר להתלונן שהמרפאה מסרבת להמשיך את הטיפול שכבר שילמתי עליו? מה עם קצת מוסר מעבר לכסף? מבחינתי דחיה של 7 חודשים זה סירוב לטפל בי.. וזה נראה שאין מקום אחד שאחראי על המרפאות.. וכך כל אחד עושה מה שבא לו.. אני ממש מתוסכלת..

ציטוט

צר לי לשמוע על כך ואם הכל מדוייק זה בחלט לא ראוי ולא תקין. אפשר לפנות בתלונה לועדת האתיקה של ההסתדרות לרפואת שיניים אם הוא חבר הר"ש, ואפשר להגיש תלונה במשרד הבריאות. במידה והוא לא יטפל בך הוא צפוי גם לתביעה מצידך על רשלנות במידה והמצב יחמיר ויורע, אך כמובן שתצטרכי להוכיח שכל דברייך נכונים. לגבי המשך טיפול  במידה והוא לא יטפל בך (אישית לא הייתי חוזר אליו) כדאי שתעברי לרמפאה אחרת ובה יבדקו אותך ואת המצב נכון לעכשיו כדי לטפל בך ולעזור לכאבייך, זה חשוב יותר מכל. 

ציטוט

כל מה שכתבתי הוא נכון... הבעיה שאין לי תיעוד לשום דבר... אז יהיה לי קשה להוכיח... זו לא פעם ראשונה שרופאי שיניים עושים מה שהם רוצים... ממש שוק פרוץ בלי פיקוח... המרפאה לא חברה בהר"ש.. ממש קשה למצוא מרפאה נוספת באזור שלי אין פה מבחר.. אבל אליהם בוודאי שלא אחזור. אין סיכוי. המצב בשן שלי בטוח החמיר יש לי שם נפיחות וצמרמורות ממש מבאס.. אין לי כח להתרגל לרופא אחר אני לא יודעת מה לעשות.. אבל איך אוכיח שהמצב בשן זה בגללם... במערכת של המרפאה אפשר לעקוב אחרי התנועות של את מי דחו ולמתי? (אם כן זה יעזור לי) אני רוצה להוסיף שני דברים... האחד, המרפאה בחודשיים שלוש האחרונים התחילה לבצע טיפולי בוטוקס לפנים (דבר שמאוד מכניס...). כך שעוד יותר אין להם זמן לאלו שצריכים ביקורות רגילות.. אולי כשאצטרך עקירה של השן עם הטש ושתל יהיה להם זמן אליי. . ברור שהם יעדיפו שתלים ובוטוקס מאשר ביקורת על טיפול שורש או סד לילה שנעשו כבר... אבל ככה לא צריך להתנג רופא.. הדבר השני, לפני שלוש שבועות המרפאה פרסמה בעיתון שיש לרופא כ- 20 שנות נסיון.. ואני יודעת בוודאות שזה לא נכון ויש לו 12 שנים.. הסתמכו יותר מידי על ה "כ- 20" מותר לעשות את זה? אני כבר הרבה זמן טעונה עליהם ואני יודעת שהרבה מטופלים עזבו אותם בערך מאותן סיבות...

ציטוט

לצערי יש מקרים כאלו (אבל זה נכון לכל מקצוע, לא רק למרפאות שיניים!) שבהם מוצג מידע לא נכון, או הטיפול לא מקצועי, או היחס לא הולם וכולי. כאן זה לא המקום לפענח את המקרה שלך, ואין לי כל יכולת או סמכות לדון בנושא. כאמור תוכלי לפנות בתלונה למשרד הבריאות ובאפשרותך גם להגיש תביעה כנגד המרפאה אם יתברר שבעקבות הנ"ל הוחמר מצבך. ושוב, צר לי שכך טיפלו בך, אני מקווה שתמצאי רופא טוב יותר  

התחברות