בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/08/2015, 1:05 pmהתחלתי טיפול במרפאת שינייםXXXXX
רופאה בשם XXXXX
שלמתי התשלום של 8,000 ש"ח בכרטיס אשראי של 8 שתשלומם טיפולי שניים והשתלות.
במרפה עד עכשיו עשו 2 שתלים ללא כתרים, הרופאה עזבה את המרפאה ועברה למרפאה אחרת, אני רוצה להמשיך איתה את הטיפול וביקשתי מבעל המרפאה מר XXX להחזיר לי את החלקי היחסי של הטיפול, הוא מתנגד ולא רוצה להחזיר לי את ההפרש, ידוע לי במקרים אחרים ודומים עם אותה רופאה הוא החזיר את הפרש הכסף, בחברת אשראי לא ניתן להפסיק את התשלומים ולמעשה נישארו לי 2 תשלומים אחרונים, אני רוצה להמשיך את הטיפול אצל XXX כי למעשה היא טיפלה בי לאורך כל הטיפול. מה אפשר לעשות במקה הזה,
למרות שהוא מבקש ממני להמשיך במרפאה שלו עם רופא אחר.
בבקשה תשובתכם.
תודה
התחלתי טיפול במרפאת שינייםXXXXX
רופאה בשם XXXXX
שלמתי התשלום של 8,000 ש"ח בכרטיס אשראי של 8 שתשלומם טיפולי שניים והשתלות.
במרפה עד עכשיו עשו 2 שתלים ללא כתרים, הרופאה עזבה את המרפאה ועברה למרפאה אחרת, אני רוצה להמשיך איתה את הטיפול וביקשתי מבעל המרפאה מר XXX להחזיר לי את החלקי היחסי של הטיפול, הוא מתנגד ולא רוצה להחזיר לי את ההפרש, ידוע לי במקרים אחרים ודומים עם אותה רופאה הוא החזיר את הפרש הכסף, בחברת אשראי לא ניתן להפסיק את התשלומים ולמעשה נישארו לי 2 תשלומים אחרונים, אני רוצה להמשיך את הטיפול אצל XXX כי למעשה היא טיפלה בי לאורך כל הטיפול. מה אפשר לעשות במקה הזה,
למרות שהוא מבקש ממני להמשיך במרפאה שלו עם רופא אחר.
בבקשה תשובתכם.
תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/08/2015, 7:06 pmמבחינת חוק זכויות החולה, אף אחד אינו רשאי לכפות טיפול רפואי על אדם שאינו מעוניין בכך. לכן לדרוש ממך לטפל אצל רופא אחר אם אינך מעוניין לא אפשרי. מבחינת חוזים וכולי, תוכל להתייעץ עם עו"ד שכן פורום זה הוא פורום רפואי ולא משפטי.
אציע לך לנסות לפתור בנועם את הנ"ל, להסביר בצורה מנומסת לבעל המרפאה כי זכותך להפסיק טיפול וזכותך לסרב שרופא אחר יטפל בך, ולהגיע איתו להסדר כספי, וכמובן לשלם על הטיפולים שכבר בוצעו.
כל טוב,
מבחינת חוק זכויות החולה, אף אחד אינו רשאי לכפות טיפול רפואי על אדם שאינו מעוניין בכך. לכן לדרוש ממך לטפל אצל רופא אחר אם אינך מעוניין לא אפשרי. מבחינת חוזים וכולי, תוכל להתייעץ עם עו"ד שכן פורום זה הוא פורום רפואי ולא משפטי.
אציע לך לנסות לפתור בנועם את הנ"ל, להסביר בצורה מנומסת לבעל המרפאה כי זכותך להפסיק טיפול וזכותך לסרב שרופא אחר יטפל בך, ולהגיע איתו להסדר כספי, וכמובן לשלם על הטיפולים שכבר בוצעו.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו