פורום
ניווט בפורום

כאב בשן אחרי סתימה

ציטוט

שלום, אני בת 18 ועשיתי סתימה בשן שהיה בה חור מתחת לסתימה ישנה. (כאילו הוציאו את הסתימה ועשו חדשה) אחרי הטיפול לקח להרדמה הרבה זמן לפוג ואחרי שהיא פגה היו לי צמרמורות וזרמים ממש חזקים בשן. התקשרתי לרופא והוא אמר שזה תקין עד שבוע מהטיפול. אחרי כמה ימים הכאבים ממש ירדו אבל נשאר לי עד עכשיו (כשבועיים מהטיפול) הבדלי קור וחום כשאני אוכלת\שותה שדי מציקים לי.  זה יעבור לבד? זה מצריך טיפול שורש? (אני רועדת מהאפשרות הזו!)

ועוד משהו קטן, באותו טיפול הרופא עשה לי שתי סתימות אחת בצד ימין למטה ואחת בצד שמאל למעלה, והרדים לי את שתי האזורים. אני יודעת שמקובל לעשות שתי סתימות באותו טיפול אם הן באותו צד, אפשר לעשות זאת גם אם הן לא באותו צד? יש לציין שהדבר גרם לי סבל גדול במיוחד שלקח להרדמה בשתי הצדדים הרבה זמן לפוג (כחמש שעות)

תודה מראש על כל תגובה

ציטוט

לאחר סתימות עמוקות בהחלט תתכן רגישות, כל עוד הסתימה תקינה הרגישות צפויה לרדת יותר ויותר , אפשר להיעזר במשחת שיניים להפחתת רגישות מהמוצרים הנמכרים בפארמים. אם אין הטבה - לחזור לבדיקה כמובן. לגבי הרדמות וטיפולים - כמו שהבנת זה אפשרי לבצע את מה שביצעו, ויש אנשים שמעדיפים זאת... לאור החוויה שלך  בפעמים הבאות כמובן תסתפקי בצד אחד בכל פעם (וזו גם ההעדפה שלי כרופא).

התחברות עם שם משתמש וסיסמה

Cookie settings
אנחנו מכבדים את פרטיותך
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה, להציג פרסומות או תוכן מותאמים ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על "אשר הכול" אתה מסכים לשימוש בעוגיות. מדיניות הפרטיות