בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 08/07/2015, 3:34 pmשלום, אני בן 30.
לפני כ15 שנה עשו לי טיפול שורש וכתר בשן קדמית היה לי ציסטה טיפלו בה אך לא העלימו לגמרי, וסגרו לי את הכתר עם דלקת קטנה. אמרו לי שזה בסדר, שאי אפשר להעלים לגמרי.
כיום, יש לי כאבים באותה השן ומקרין לסביבתה, מצילום התגלה שיש דלקת מאוד מאוד חריפה, ושיש צורך בהשתלת עצם וככל הנראה עקירתה וטיפולי שורש בשיניים שמצידיה.האם יש אופציה אחרת?
שלום, אני בן 30.
לפני כ15 שנה עשו לי טיפול שורש וכתר בשן קדמית היה לי ציסטה טיפלו בה אך לא העלימו לגמרי, וסגרו לי את הכתר עם דלקת קטנה. אמרו לי שזה בסדר, שאי אפשר להעלים לגמרי.
כיום, יש לי כאבים באותה השן ומקרין לסביבתה, מצילום התגלה שיש דלקת מאוד מאוד חריפה, ושיש צורך בהשתלת עצם וככל הנראה עקירתה וטיפולי שורש בשיניים שמצידיה.
האם יש אופציה אחרת?
ציטוט מ גיא וולפין ב 09/07/2015, 7:23 amאיני יודע מה המצב במדוייק ללא צילומי רנטגן ובדיקה קלינית. במצב שאתה מתאר הייתי ממליץ התייעצות עם מומחה לטיפולי שורש, אולי ניתן לבצע קיטום כירורגי של קצה השורש הדלקתי ולהימנע מעקירה.
כל טוב
איני יודע מה המצב במדוייק ללא צילומי רנטגן ובדיקה קלינית. במצב שאתה מתאר הייתי ממליץ התייעצות עם מומחה לטיפולי שורש, אולי ניתן לבצע קיטום כירורגי של קצה השורש הדלקתי ולהימנע מעקירה.
כל טוב
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו