בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 31/10/2021, 10:09 pmהיי, אני סובלת מנסיגת חניכיים בשן מסויימת. גם בשיניים נוספות אבל הבעיה שלי כרגע היא בשן אחת. הנסיגה היא כנראה עקב צחצוח רב מדי ואולי אגרסיבי מדי. אין לי בעיה של אבנית. אני אחרי תקופה של חודש שבו צחצחתי שיניים 3 פעמים ביום ועשיתי הרבה שטיפות כי הייתי אחרי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. לצערי אולי הגזמתי עם הצחצוח עד כדי ששן אחת, שבכלל לא קשורה לניתוח, נחשפה מאוד והחניכיים בה נסוגו מאוד, ועכשיו היא כואבת לי כשאני נוגעת בה עם המשחה והמברשת. הכאב ממש חזק. וכל יום מתגבר. אציין שאין לי חורים בשיניים כלל. כך שאני פחות חושדת בחור. אני בת 40.
האם ללכת לרופא שיניים רגיל או לרופא מומחה?
אציין שהייתי בבדיקה אצל רופא שיניים רגיל לפני חודשיים וחצי + ניקוי אבנית.
אם עדיף שאלך לרופא שיניים עם התמחות מסויימת בבקשה תרשמו לי מה שם ההתמחות במדויק? (מומחה חניכיים? רפואת הפה? שיקום? כירורג פה?)
היי, אני סובלת מנסיגת חניכיים בשן מסויימת. גם בשיניים נוספות אבל הבעיה שלי כרגע היא בשן אחת. הנסיגה היא כנראה עקב צחצוח רב מדי ואולי אגרסיבי מדי. אין לי בעיה של אבנית. אני אחרי תקופה של חודש שבו צחצחתי שיניים 3 פעמים ביום ועשיתי הרבה שטיפות כי הייתי אחרי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. לצערי אולי הגזמתי עם הצחצוח עד כדי ששן אחת, שבכלל לא קשורה לניתוח, נחשפה מאוד והחניכיים בה נסוגו מאוד, ועכשיו היא כואבת לי כשאני נוגעת בה עם המשחה והמברשת. הכאב ממש חזק. וכל יום מתגבר. אציין שאין לי חורים בשיניים כלל. כך שאני פחות חושדת בחור. אני בת 40.
האם ללכת לרופא שיניים רגיל או לרופא מומחה?
אציין שהייתי בבדיקה אצל רופא שיניים רגיל לפני חודשיים וחצי + ניקוי אבנית.
אם עדיף שאלך לרופא שיניים עם התמחות מסויימת בבקשה תרשמו לי מה שם ההתמחות במדויק? (מומחה חניכיים? רפואת הפה? שיקום? כירורג פה?)
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/10/2021, 10:48 pmאף רופא לא יכול לאבחן ולייעץ דרך האינטרנט למצב ספציפי. כדאי לעדכן את הרופא האישי שלך שהמצב מחמיר, ואולי כדאי לקבל הפנייה למומחה לחניכיים (פריודונט)
אף רופא לא יכול לאבחן ולייעץ דרך האינטרנט למצב ספציפי. כדאי לעדכן את הרופא האישי שלך שהמצב מחמיר, ואולי כדאי לקבל הפנייה למומחה לחניכיים (פריודונט)
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/10/2021, 10:47 pmאני חושב שבמצב כזה כדאי להתייעץ עם מומחה לחניכיים - פריודונט. קבלי הפנייה מהרופא האישי שלך, או דרך אתר האינטרנט שלנו / גוגל וכולי
אני חושב שבמצב כזה כדאי להתייעץ עם מומחה לחניכיים - פריודונט. קבלי הפנייה מהרופא האישי שלך, או דרך אתר האינטרנט שלנו / גוגל וכולי
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו