בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/06/2015, 3:26 pmיש לי כאב בשן האחרונה , וזאת לא שן בינה (אין לי בצד הזה) אלא טוחנת אחרונה למטה (אציין שזו סתימה אפורה ישנה) , גם שמתי לב בצחצוח קל שנוגעת בשן בסוף בלחיצה ונגיעה לא קרוב לשן אחרת אליה ממש בסוף כבר שאין שום שן אחרת כאב של לחץ וגם קצת אחרי הצחצוח ואציין שאני גם שוחקת שיניים , מה זה נראה בעיה בשן , רגישות פתאומית , נזק מהשחיקה או בעיה בחניכיים , בקרוב יש לי תור ואגיד שיסתכלו אבל בינתיים מה זה יכול להיות? ואציין שהכאב מציק ובעת נקיון בין השן הנל לשן עם שתל שהיא קודמת היה מאוד קשה לנקות ושהצלחתי ירד דם ולא היה כאב לפני אלא בבת אחת היום האם יש לזה משמעות ומה אומר הדם האם הגיוני שקרה משהוא לסתימה למאות שלפני חודשיים נעשו צילומים ולא ראו בשן הזו כלום. האם יכול להתפתח במהירות בלי שרואים? והאם במקרה יכול להיות שזה כתוצאה משבר שנעשה בסתימה פתאום בלי שהרגשתי שגורם לכל התופעות האלה?
יש לי כאב בשן האחרונה , וזאת לא שן בינה (אין לי בצד הזה) אלא טוחנת אחרונה למטה (אציין שזו סתימה אפורה ישנה) , גם שמתי לב בצחצוח קל שנוגעת בשן בסוף בלחיצה ונגיעה לא קרוב לשן אחרת אליה ממש בסוף כבר שאין שום שן אחרת כאב של לחץ וגם קצת אחרי הצחצוח ואציין שאני גם שוחקת שיניים , מה זה נראה בעיה בשן , רגישות פתאומית , נזק מהשחיקה או בעיה בחניכיים , בקרוב יש לי תור ואגיד שיסתכלו אבל בינתיים מה זה יכול להיות? ואציין שהכאב מציק ובעת נקיון בין השן הנל לשן עם שתל שהיא קודמת היה מאוד קשה לנקות ושהצלחתי ירד דם ולא היה כאב לפני אלא בבת אחת היום האם יש לזה משמעות ומה אומר הדם האם הגיוני שקרה משהוא לסתימה למאות שלפני חודשיים נעשו צילומים ולא ראו בשן הזו כלום. האם יכול להתפתח במהירות בלי שרואים? והאם במקרה יכול להיות שזה כתוצאה משבר שנעשה בסתימה פתאום בלי שהרגשתי שגורם לכל התופעות האלה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 27/06/2015, 7:34 pmאותה תשובה כמו מקודם...
כל טוב,
אותה תשובה כמו מקודם...
כל טוב,
ציטוט מ אורח/ת ב 27/06/2015, 7:46 pmהיום בערב גם ראיתי כבר שבר אומנם קטן בשן של הסתימה , האם בעקבות השבר הוא הגורם לכל הכאבים הדימומים או שיכול להיות גם שילוב של השניים במיוחד שדימום לא חלש הרבה פעמיים די חזק ולוקח הרבה זמן אז נרגע רציני.
היום בערב גם ראיתי כבר שבר אומנם קטן בשן של הסתימה , האם בעקבות השבר הוא הגורם לכל הכאבים הדימומים או שיכול להיות גם שילוב של השניים במיוחד שדימום לא חלש הרבה פעמיים די חזק ולוקח הרבה זמן אז נרגע רציני.
ציטוט מ גיא וולפין ב 28/06/2015, 6:46 pmשוב, שבר או סדק בשן או בסתימה בהחלט עלול לגרום לכאבים, סביר להניח שהדימום הוא מדלקת חניכיים באיזור. גש לטיפול בהקדם
כל טוב
שוב, שבר או סדק בשן או בסתימה בהחלט עלול לגרום לכאבים, סביר להניח שהדימום הוא מדלקת חניכיים באיזור. גש לטיפול בהקדם
כל טוב
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו
התראות