פורום
ניווט בפורום

הוספת עצם לשימור הרכס

ציטוט

הבן שלי עקר שן 21 והרופא הוסיף לו עצם לשימור הרכס, שלאחריו הוא אמור לעשות גשר 4 שיניים של שינים 11,12,21,22 מזירקוניה
לאחר שבוע וחצי התנפח לו החניכיים מעל העקירה ויורד לו דם, למרות שלקח אנטיביוטיקה 5 ימים ,האם זה נורמלי ? האם כל רופא שיניים יכול ומוסמך להוסיף עצם לאחר עקירה?
או שאולי היתי צריכה לקחת אותו למומחה לחניכיים?
ושאלה נוספת האם במקום גשר של ארבעה אפשר לעשות גשר של 3 שיניים שניים 11,12,21 ועוד כתר בודד בשן 22 שאם בעתיד יהיה בעיה לא צריך להוריד את הכל .
מה דעתך גם מבחינה אסתטית?
תודה מראש!

ציטוט

לגבי אבחנה - יש לגשת למרפאה בה טופל. לגבי רישיון - פעולת השתלת עצם היא בסמכות של כל רופא עם רישיון לריפוי שיניים. כמובן שבמקרים מסובכים מומלץ לבצע ניתוח עם מומחה לחניכיים או עם מומחה לכירורגיה פה ולסת.
לגבי שיקום ואסתטיקה - יהיה לא מקצועי מצידי לתת תשובה דרך האינטרנט, בלי בדיקה קלינית ובדיקה רנטגנית. לכן אייעץ רק באופן כללי - אני אישית משתדל להפריד כמה שיותר ולא לבצע גשרים של כמה יחידות, אלא שיקומים בודדים. לא ברור לי אם אפשר לבצע שתל וכתר בודד, ואם כן - עדיף בעיניי.

כל טוב,

התחברות עם שם משתמש וסיסמה

Cookie settings
אנחנו מכבדים את פרטיותך
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה, להציג פרסומות או תוכן מותאמים ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על "אשר הכול" אתה מסכים לשימוש בעוגיות. מדיניות הפרטיות