בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 11/08/2021, 5:11 pmמטופלת אצל רופא שיניים זמן רב.עקר לי את רוב השיניים עשה שתלים וגשרים אשר אינם נוחים לי וגורמים לי סבל רב.ואינו מוכן לטפל יותר כאשר הוא אומר שהכל בסדר . איני יודעת מה לעשות חסרת אונים ומצבי הבריאותי והנפשי מיתדרדר
מטופלת אצל רופא שיניים זמן רב.עקר לי את רוב השיניים עשה שתלים וגשרים אשר אינם נוחים לי וגורמים לי סבל רב.ואינו מוכן לטפל יותר כאשר הוא אומר שהכל בסדר . איני יודעת מה לעשות חסרת אונים ומצבי הבריאותי והנפשי מיתדרדר
ציטוט מ גיא וולפין ב 13/08/2021, 7:41 pmאם יש נתק מוחלט ביניכם ובשלב ראשון ומבחינת התיאור הקשה הייתי ממליץ על בדיקת רופא נוסף. לאחר מכן לשקול מבחינה רפואית מה ניתן לבצע ואיך. לאחר מכן אם הייתה רשלנות רפואית - לטפל בה בהתאם
אם יש נתק מוחלט ביניכם ובשלב ראשון ומבחינת התיאור הקשה הייתי ממליץ על בדיקת רופא נוסף. לאחר מכן לשקול מבחינה רפואית מה ניתן לבצע ואיך. לאחר מכן אם הייתה רשלנות רפואית - לטפל בה בהתאם
ציטוט מ גיא וולפין ב 13/08/2021, 7:40 pmאין כל אפשרות לאבחן את מצבך האישי בתיאור באינטרנט. רשמת שהיית סייעת, אזי את יודעת זו היטב. יש צורך בבדיקת רופא וצילומים, כולל בדיקת כיסים, סגר, ניידות וכולי.
אין כל אפשרות לאבחן את מצבך האישי בתיאור באינטרנט. רשמת שהיית סייעת, אזי את יודעת זו היטב. יש צורך בבדיקת רופא וצילומים, כולל בדיקת כיסים, סגר, ניידות וכולי.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו