בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 01/07/2021, 5:26 amשלום .
ברצוני לברר אם יש בארץ טיפול בשתלים של חברת -neobiotec ' מכוון שהתחלתי טיפול בחו"ל, ואין היום אפשרות לטוס לכן אני זקוק לבצע -קאפ הילינג לשתל מסוג neobiotec . ולהמשיך את הטיפול בארץ . אשמח לקבל עזרתכם . בברכה
שלום .
ברצוני לברר אם יש בארץ טיפול בשתלים של חברת -neobiotec ' מכוון שהתחלתי טיפול בחו"ל, ואין היום אפשרות לטוס לכן אני זקוק לבצע -קאפ הילינג לשתל מסוג neobiotec . ולהמשיך את הטיפול בארץ . אשמח לקבל עזרתכם . בברכה
ציטוט מ גיא וולפין ב 05/07/2021, 10:35 pmאישית איני מכיר שתלים אלו, אך זה לא העיקר - כדאי לברר במרפאות של רופאים שעוסקים בשיקום הפה לגבי שתל זה - ייתכן ושיטת השיקום עליו היא סטנדרטית ואפשר לבצעבקלות. כדאי לקבל מידע מפורט ככל האפשר מהמרפאה שבה בוצעו בחו"ל השתלים לגבי סוג השתלים, דגם ספציפי (יש מספר רבשל דגמים לכל חברה של שתלים), חלקי שיקום מומלצים, קוטר השתלים, תאריך הביצוע וכולי.
אנסה לבדוק מול מספר קולגות שלי אם השתל הזה מוכר להם, אם יהיה לי עדכון מעניין אפרסם כאן בהמשך.
אישית איני מכיר שתלים אלו, אך זה לא העיקר - כדאי לברר במרפאות של רופאים שעוסקים בשיקום הפה לגבי שתל זה - ייתכן ושיטת השיקום עליו היא סטנדרטית ואפשר לבצעבקלות. כדאי לקבל מידע מפורט ככל האפשר מהמרפאה שבה בוצעו בחו"ל השתלים לגבי סוג השתלים, דגם ספציפי (יש מספר רבשל דגמים לכל חברה של שתלים), חלקי שיקום מומלצים, קוטר השתלים, תאריך הביצוע וכולי.
אנסה לבדוק מול מספר קולגות שלי אם השתל הזה מוכר להם, אם יהיה לי עדכון מעניין אפרסם כאן בהמשך.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו