בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 07/05/2021, 11:11 amאני בהריון בחודש שביעי, לפני שבועיים הגעתי למרפאה בגלל כאבים עזים בשן, לאחר צילום נקבע שיש צורך בטיפול שורש. לבסוף הרופא ביצע טיפול עזרה ראשונה בגלל עודף מטופלים. הגעתי לטיפול כשאני מצוננת, בגלל ההריון הצינון נמשך שבועות ארוכים והרופא טיפל בי כרגיל.
נקבע לי המשך טיפול שורש לשבוע שלאחר מכן.
הגעתי לטיפול השני כשאני עדין מצוננת וללא ממצאים חדשים.
הרופא סירב לבצע את הטיפול שורש בגלל הצינון.
אשמח לדעת אם זה אכן הגיוני שאת הטיפול הראשון ביצע הרופא ללא כל בעיה ובתור השני סירב לבצע את הטיפול.
אני בהריון בחודש שביעי, לפני שבועיים הגעתי למרפאה בגלל כאבים עזים בשן, לאחר צילום נקבע שיש צורך בטיפול שורש. לבסוף הרופא ביצע טיפול עזרה ראשונה בגלל עודף מטופלים. הגעתי לטיפול כשאני מצוננת, בגלל ההריון הצינון נמשך שבועות ארוכים והרופא טיפל בי כרגיל.
נקבע לי המשך טיפול שורש לשבוע שלאחר מכן.
הגעתי לטיפול השני כשאני עדין מצוננת וללא ממצאים חדשים.
הרופא סירב לבצע את הטיפול שורש בגלל הצינון.
אשמח לדעת אם זה אכן הגיוני שאת הטיפול הראשון ביצע הרופא ללא כל בעיה ובתור השני סירב לבצע את הטיפול.
ציטוט מ גיא וולפין ב 09/05/2021, 7:51 pmצר לי, אינ ייכול לשקבוע במקום הרופא המטפל מה הייתה הסיבה לעיכוב התור, אומר רק באופן כללי שההנחיה ממשרד הבריאות היא לא לטפל באדם שאינו בקו הבריאות, כל שכן בשנה האחרונה, כל שכן במצב מחלה בדרכי הנשימה, למעט מקרי חירום.
צר לי, אינ ייכול לשקבוע במקום הרופא המטפל מה הייתה הסיבה לעיכוב התור, אומר רק באופן כללי שההנחיה ממשרד הבריאות היא לא לטפל באדם שאינו בקו הבריאות, כל שכן בשנה האחרונה, כל שכן במצב מחלה בדרכי הנשימה, למעט מקרי חירום.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו