בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 30/01/2021, 7:43 amשאלה סתם לידע הכללי. כשיש מוקדי דלקת בשן עם טיפול שורש וכתר, האם נהוג לבצע חידוש טיפול שורש לפי גודל הדלקת , דהיינו , אם מוקדי הדלקת קטנים אז אין חשש להתלקחות בזמן הקרוב לכן מן הנכון לחכות , שורה תחתונה האם הגודל כן קובע אם לטפל או לא ?
שאלה סתם לידע הכללי. כשיש מוקדי דלקת בשן עם טיפול שורש וכתר, האם נהוג לבצע חידוש טיפול שורש לפי גודל הדלקת , דהיינו , אם מוקדי הדלקת קטנים אז אין חשש להתלקחות בזמן הקרוב לכן מן הנכון לחכות , שורה תחתונה האם הגודל כן קובע אם לטפל או לא ?
ציטוט מ גיא וולפין ב 02/02/2021, 8:20 pmשן עם דלקת חייבת לבצע טיפול ולא רק במקרי חירום. הטיפול יותאם באופן אישי לכל מצב ומצב, הערכת החשש / טכניקה / דחיפות המקרה - בידי הרופא האישי, או בידי מומחה לטיפולי שורש שיכול לבצע איבחון נוסף במידת הצורך בייעוץ נוסף.
שן עם דלקת חייבת לבצע טיפול ולא רק במקרי חירום. הטיפול יותאם באופן אישי לכל מצב ומצב, הערכת החשש / טכניקה / דחיפות המקרה - בידי הרופא האישי, או בידי מומחה לטיפולי שורש שיכול לבצע איבחון נוסף במידת הצורך בייעוץ נוסף.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו