פורום
ניווט בפורום

פסים שחורים בשיניים

ציטוט

שלום לכולם,
בשנתיים האחרונות הופיעו לי פסים שחורים בשיניים. זו לא אבנית או אבנים כי זה מה שחשב הרופא והוריד לי אותם. ממש לאחר שבועיים הם הופיעו שוב. רופא אחר אמר לי שזה כתוצאה מייצור מוגבר של ברזל ברוק. זה לא גורם לריח רע מהפה זה פשוט נראה לא טוב. מה אפשר לעשות בנידון? יש תכשיר שמונע? כי שימוש במשחת שיניים עם פלואוריד לא עוזר.
תודה

ציטוט

אני מנחש דרך האינטרנט - ייתכן ומדובר באוכלוסיית חיידקים שנקראים כרומטוגניים, והצביעה האופיינית מכונה "black line" . אם כן, זו בעייה שתחזור שוב ושוב - ובעיקר עם שיטת הצחצוח לא טובה ויעילה מספיק - כדאי לבקש הדרכה יסודית מהרופא האישי או מהשיננית כיצד לבצע בצורה נכונה, ולשקול החלפת משחת שיניים למשחה המכילה סודה לשתייה.

התחברות עם שם משתמש וסיסמה

Cookie settings
אנחנו מכבדים את פרטיותך
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה, להציג פרסומות או תוכן מותאמים ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על "אשר הכול" אתה מסכים לשימוש בעוגיות. מדיניות הפרטיות