בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/08/2020, 7:47 pmהוצאו לי סוף כל סוף שתל שכשל היו קצת כאבים ונראה שמתחילים שכשל ראה את הבעיה וצדקתי היתה וטוב שהוצא. עכשיו ביקורת אחרי 3 חודשים מה המצב ואז נחליט מתי עושים חדש האם הגיוני ששוב פרצדורה ארוכה כמו אחרי עקירת שן אולי מעט פחות למרות שזה שתל והיתה תזוזה וגם גם היתה דלקת בעצם חשבתי שפרצדורה בשתל שנכשל יותר קצרה למררות שעברו כמה שנים ככה בדרך כלל עושים או כל מקרה לגופו בגלל סיבת הכשלון?
הוצאו לי סוף כל סוף שתל שכשל היו קצת כאבים ונראה שמתחילים שכשל ראה את הבעיה וצדקתי היתה וטוב שהוצא. עכשיו ביקורת אחרי 3 חודשים מה המצב ואז נחליט מתי עושים חדש האם הגיוני ששוב פרצדורה ארוכה כמו אחרי עקירת שן אולי מעט פחות למרות שזה שתל והיתה תזוזה וגם גם היתה דלקת בעצם חשבתי שפרצדורה בשתל שנכשל יותר קצרה למררות שעברו כמה שנים ככה בדרך כלל עושים או כל מקרה לגופו בגלל סיבת הכשלון?
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/08/2020, 7:28 amבהחלט הגיוני שממתינים מספר חודשים, השתל החדש צריך להיות ממוקם בתוך עצם חדשה ובריאה שנוצרת לאחר סילוק מוקד הזיהום שהיה, וזה לוקח זמן.
בהחלט הגיוני שממתינים מספר חודשים, השתל החדש צריך להיות ממוקם בתוך עצם חדשה ובריאה שנוצרת לאחר סילוק מוקד הזיהום שהיה, וזה לוקח זמן.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו