בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 10/05/2015, 2:13 pmרציתי לשאול אם יש סתימה שיש לי וכואבת וכל הסימפטומים כמו שצריך טיפול שורש כלומר: כאב בשתיה חמה וקרה , כאב גם אחרי לעיסה וכאבים ללא כל גירוי ועכשיו התחילו לפעמים לא כל יום גם כאבים בלילה , אבל לא רואים חור , האם יכול פשוט מצב שהיא עמוקה ולוחצת על העצב ויצטרכו טיפול שורש , והאם מצב כזה רואים בצילום ?
רציתי לשאול אם יש סתימה שיש לי וכואבת וכל הסימפטומים כמו שצריך טיפול שורש כלומר: כאב בשתיה חמה וקרה , כאב גם אחרי לעיסה וכאבים ללא כל גירוי ועכשיו התחילו לפעמים לא כל יום גם כאבים בלילה , אבל לא רואים חור , האם יכול פשוט מצב שהיא עמוקה ולוחצת על העצב ויצטרכו טיפול שורש , והאם מצב כזה רואים בצילום ?
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/05/2015, 4:28 pmאם היה חור מאוד עמוק והגיע כמעט עד העצב, גם סתימה שיבצעו תהיה בהתחלה מלווה ברגישות. אך אם המצב מחמיר או משבש את שגרת החיים, אין מנוס אלא לעשות טיפול שורש
אם רק עכשיו ביצעו את הסתימה, כדאי להמתין מספר שבועות לראות אם הרגישות פוחתת או נעלמת.כל טוב,
אם היה חור מאוד עמוק והגיע כמעט עד העצב, גם סתימה שיבצעו תהיה בהתחלה מלווה ברגישות. אך אם המצב מחמיר או משבש את שגרת החיים, אין מנוס אלא לעשות טיפול שורש
אם רק עכשיו ביצעו את הסתימה, כדאי להמתין מספר שבועות לראות אם הרגישות פוחתת או נעלמת.
כל טוב,
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו