בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 26/07/2020, 5:34 pmיש לי לי הרגשה של לחץ /כאב קל באיזור של כתר זמני שעשו לי כתר זמני ולא כל יום או כל הזמן. יכול להיות בגלל שלא משתמשת בחוט דנטלי כי פוחדת שזה ינתק אולם משתמשת בצחצוח ובסילונית וגם מי פה יכול להיות קשר או אולי סתם לחץ לפעמים בחניכיים במיוחד שלא כל הזמן כי אם היתה בעיה לדעתי זה היה כל הזמן ?
יש לי לי הרגשה של לחץ /כאב קל באיזור של כתר זמני שעשו לי כתר זמני ולא כל יום או כל הזמן. יכול להיות בגלל שלא משתמשת בחוט דנטלי כי פוחדת שזה ינתק אולם משתמשת בצחצוח ובסילונית וגם מי פה יכול להיות קשר או אולי סתם לחץ לפעמים בחניכיים במיוחד שלא כל הזמן כי אם היתה בעיה לדעתי זה היה כל הזמן ?
ציטוט מ גיא וולפין ב 27/07/2020, 9:17 amיתכנו סיבות שונות לכאב ולא ניתן לדעת מהאינטרנט - למשל דלקת חניכיים, למשל חוסר התאמה של הכתר או סדק באחת הפינות שלו, וכולי. על כן כדאי לגשת לרופא האישי שמטפל בך ולהיבדק, ולטפל במצב בהתאם לאיבחון
יתכנו סיבות שונות לכאב ולא ניתן לדעת מהאינטרנט - למשל דלקת חניכיים, למשל חוסר התאמה של הכתר או סדק באחת הפינות שלו, וכולי. על כן כדאי לגשת לרופא האישי שמטפל בך ולהיבדק, ולטפל במצב בהתאם לאיבחון
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו