בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 16/05/2020, 5:14 pmשאלתי לפני כמה ימים על שן שיש לי בה תחושה של לחץ מעט בלעיסה. בהתחלה חשבתי שזה בניב שהוא בריא בלי סתימות ופחדתי מסדק אבל עכשיו הבנתי שזה בעצם בשן טוחנת שעברה טיפול שורש, שהיא שן אחת אחרי הניב, נראה לי 24. יש עליה כתר. התחושה שאני מרגיש היא מעט לחץ כאילו כשאני לועס עליה מפעיל לחץ הכתר נלחץ על השן. לא מרגיש כאב חד וקצר כמו שמתואר לסדק בשן. האם יכול להיות שזה הכתר? אולי הוא לא יושב טוב? מנסיונך האישי כרופא שיניים, האם דבר כזה הוא תדיר?
שאלתי לפני כמה ימים על שן שיש לי בה תחושה של לחץ מעט בלעיסה. בהתחלה חשבתי שזה בניב שהוא בריא בלי סתימות ופחדתי מסדק אבל עכשיו הבנתי שזה בעצם בשן טוחנת שעברה טיפול שורש, שהיא שן אחת אחרי הניב, נראה לי 24. יש עליה כתר. התחושה שאני מרגיש היא מעט לחץ כאילו כשאני לועס עליה מפעיל לחץ הכתר נלחץ על השן. לא מרגיש כאב חד וקצר כמו שמתואר לסדק בשן. האם יכול להיות שזה הכתר? אולי הוא לא יושב טוב? מנסיונך האישי כרופא שיניים, האם דבר כזה הוא תדיר?
ציטוט מ גיא וולפין ב 17/05/2020, 4:43 pmייתכנו תשובות רבות לשאלה זו, וגם למטופליי האישיים אני מסביר - אין דרך לאבחן באינטרנט בעיות. יש לקבוע בדיקה עם הרופא האישי.
ייתכנו תשובות רבות לשאלה זו, וגם למטופליי האישיים אני מסביר - אין דרך לאבחן באינטרנט בעיות. יש לקבוע בדיקה עם הרופא האישי.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו