בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 02/12/2019, 10:04 pmשאלתי בעבר אך התשובה לא הבנתי כל כך את התשובה. ערברתי טיפול שורש לפני כשמונה חודשים ובצילום שעשיתי לפני כחודשיים נאמר לי שהכתר לא אוטם חלק מסויים בשן כלומר שיש חריץ. הרופאה אמרה לי שאני פשוט צריך להקפיד עם חוט דנטלי באיזור אבל הבנתי שעלולה להתפתח עששת בכל מקרה. השאלה שלי היא האם הרופא הפרטי שביצע את הכתר אמור לעשות לי כתר חדש או שעליי לשלם על כתר חדש מחיר מלא? שכן זו לא אשמתי והוא לא ביצע את העבודה כמו שצריך
שאלתי בעבר אך התשובה לא הבנתי כל כך את התשובה. ערברתי טיפול שורש לפני כשמונה חודשים ובצילום שעשיתי לפני כחודשיים נאמר לי שהכתר לא אוטם חלק מסויים בשן כלומר שיש חריץ. הרופאה אמרה לי שאני פשוט צריך להקפיד עם חוט דנטלי באיזור אבל הבנתי שעלולה להתפתח עששת בכל מקרה. השאלה שלי היא האם הרופא הפרטי שביצע את הכתר אמור לעשות לי כתר חדש או שעליי לשלם על כתר חדש מחיר מלא? שכן זו לא אשמתי והוא לא ביצע את העבודה כמו שצריך
ציטוט מ גיא וולפין ב 09/12/2019, 11:04 pmכתר שאינו מותאם לשן יש להחליף ולא להסתפק בניקוי עם חוט. מי אשם ו/או מדוע כך קרה - זה אינו פורום לדיונים אלו וזהו לא מצב של דיון והוכחות בבית משפט
כתר שאינו מותאם לשן יש להחליף ולא להסתפק בניקוי עם חוט. מי אשם ו/או מדוע כך קרה - זה אינו פורום לדיונים אלו וזהו לא מצב של דיון והוכחות בבית משפט
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו