בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/01/2019, 11:59 amתוספת לשאלתי אתמול גם שלועסת מרגישה סוג של כאב שלא מרגישה במקום אחר הא זה לחץ במקום שמתרגלות החניכיים או יכול להיות גם בעיה עם השן שליד שהכתר לא מסתדר עימה או גובה או אי התאמה אנסה לראות עוד כמה ימיםמאבל יכול להיות עוד בעיות בכתר עצמו חוץ מגובה ובצילומים ששלחו אותי במילא כי יש לי כמה בעיות במקום אחר שלא ראו יצלמו גם את זה אמורים לראות אם יש איזה בעיה עם הכתר או השתל יראו את זה?
תוספת לשאלתי אתמול גם שלועסת מרגישה סוג של כאב שלא מרגישה במקום אחר הא זה לחץ במקום שמתרגלות החניכיים או יכול להיות גם בעיה עם השן שליד שהכתר לא מסתדר עימה או גובה או אי התאמה אנסה לראות עוד כמה ימיםמאבל יכול להיות עוד בעיות בכתר עצמו חוץ מגובה ובצילומים ששלחו אותי במילא כי יש לי כמה בעיות במקום אחר שלא ראו יצלמו גם את זה אמורים לראות אם יש איזה בעיה עם הכתר או השתל יראו את זה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/01/2019, 6:20 pmבהחלט ייתכן שהבעייה היא לא רק בכתר, אלא גם בחניכיים ו/או בשיניים אחרות. אך אין באפשרותי לדעת ולאבחן מה הבעייה אצלך אישית, מן הסתם. עליך לבצע בדיקה יסודית עם הרופא האישי שלך
בהחלט ייתכן שהבעייה היא לא רק בכתר, אלא גם בחניכיים ו/או בשיניים אחרות. אך אין באפשרותי לדעת ולאבחן מה הבעייה אצלך אישית, מן הסתם. עליך לבצע בדיקה יסודית עם הרופא האישי שלך
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו