בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/12/2018, 7:59 amהיי , הרופא שיניים שלי פגע בכתרים שהיו קיימים בשיניים הטוחנות התחתונות כאשר הוא הרכיב לי את הכתרים בטוחנות העליונות. עכשיו יש כתמים שחורים של מתכת בכתרים . מה עליי לעשות במקרה כזה האם לתבוע אותו שיחליף לי את הכתרים שנפגעו?
אודה על תשובתכם
היי , הרופא שיניים שלי פגע בכתרים שהיו קיימים בשיניים הטוחנות התחתונות כאשר הוא הרכיב לי את הכתרים בטוחנות העליונות. עכשיו יש כתמים שחורים של מתכת בכתרים . מה עליי לעשות במקרה כזה האם לתבוע אותו שיחליף לי את הכתרים שנפגעו?
אודה על תשובתכם
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/12/2018, 10:21 amלא מבין למה כל דבר ישר נתפש כרשלנות רפואית ולאיים בתביעה. אני מציע שתיגש אליו לשיחה ולבדיקה ולראות מה הוא מציע. לעיתים אין לנו בריריה ובמיוחד אם צריך לבצע איזון סגר מול כתרים ישנים ממתכת וחרסינה , ולשקול זאת מול החלפת הכתרים. בכל מקרה כל דבר שמתוכנן או מבוצע יש לעדכן את המטופל. אזי למשל אם רופא מססביר שאין מקום לכתרים החדשים אלא אם יבצע שפשוף ואיזון מול הכתרים הקיימים, וזו אופציה אחת, והאופציה השנייה היא למשל להחליף גם את הכתרים הישנים, ואופציה שלישית היא למשל לעשות כתרים יקרים יותר ואיכותיים יותר מזירקוניה, אזי האפשרויות האלו יש להסביר ולקבל אישור המטופל.
לא מבין למה כל דבר ישר נתפש כרשלנות רפואית ולאיים בתביעה. אני מציע שתיגש אליו לשיחה ולבדיקה ולראות מה הוא מציע. לעיתים אין לנו בריריה ובמיוחד אם צריך לבצע איזון סגר מול כתרים ישנים ממתכת וחרסינה , ולשקול זאת מול החלפת הכתרים. בכל מקרה כל דבר שמתוכנן או מבוצע יש לעדכן את המטופל. אזי למשל אם רופא מססביר שאין מקום לכתרים החדשים אלא אם יבצע שפשוף ואיזון מול הכתרים הקיימים, וזו אופציה אחת, והאופציה השנייה היא למשל להחליף גם את הכתרים הישנים, ואופציה שלישית היא למשל לעשות כתרים יקרים יותר ואיכותיים יותר מזירקוניה, אזי האפשרויות האלו יש להסביר ולקבל אישור המטופל.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו