פורום
ניווט בפורום

כאב בלעיסה

ציטוט

יש לי פתאום כאב בלעיסה שיש עליה כתר זמני וכאב מציק ומטריד ולוחץ גם לא רק בלעיסה אבל בלעיסה חזק הכי והאם יכול להיות זה ואולי בגלל השחיקות שלי עשיתי נזק ואם כן אם זה שכואב בלעיסה וכואב אפילו חזק יש כאב גם בחניכיים יש פתרון מקווה שלא עשיתי נזק בשן שיצריך עקירה איזה נזק יהול להיות שעשיתי מה מתאים לסימפטומים שרשמתי ובאלו בדיקות יוכלו לאבחן ?

ציטוט

אדם שחורק שיניים, בהחלט ייתכן שנשבר כתר זמני ואף כתר קבוע או השן עצמה. הבדיקות במרפאה שגרתיות - בדיקה קלינית ורנטגנית 

ציטוט

רק עוד שאלה זה שעדיין מרגישה את הכתר הזמני בכל זאת יכול להיות שמשהוא נשבר ויש עוד דברים שיכולים להצביע על כתר זמני כואב בלעיסה והאם יכול להיות שהנזק לא דווקא שבר אם זה המצב שאינו בר תיקון אלא רק עקירה?

ציטוט

כאב יכול להיות סימן להרבה דברים. לגבי עקירה - רק אם יש שבר עמוק בשן עצמה או סדק בשורש המצב מחייב עקירה. כמעט בכל מצב אחר יש לנו רופאי השיניים פתרונות רבים 

התחברות עם שם משתמש וסיסמה

Cookie settings
אנחנו מכבדים את פרטיותך
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה, להציג פרסומות או תוכן מותאמים ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על "אשר הכול" אתה מסכים לשימוש בעוגיות. מדיניות הפרטיות