בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 12/08/2017, 2:39 pmיש לי כתר זמני בשן טוחנת שלפני כמה חודשים טובים כי הולכת לעשות טיפולים בעוד כמה שיניים ועושים את המדידות ביחד לכמה שיניים בינתיים באמצע גם עקרו לי שן בינה לידה ואחרי העקירה נכנס יותר מזון ומציק ושמנקה נכנס יותר האם יכול להיות שהמדידות של הכתר הזמני גם השתנו בעקבות העקירה ובגלל זה כל התופעות הנל?
יש לי כתר זמני בשן טוחנת שלפני כמה חודשים טובים כי הולכת לעשות טיפולים בעוד כמה שיניים ועושים את המדידות ביחד לכמה שיניים בינתיים באמצע גם עקרו לי שן בינה לידה ואחרי העקירה נכנס יותר מזון ומציק ושמנקה נכנס יותר האם יכול להיות שהמדידות של הכתר הזמני גם השתנו בעקבות העקירה ובגלל זה כל התופעות הנל?
ציטוט מ גיא וולפין ב 12/08/2017, 5:58 pmיכול להיות, אבל רק הרופא האישי המטפל בך יכול לענות במקצועיות על מה שמציק לך
יכול להיות, אבל רק הרופא האישי המטפל בך יכול לענות במקצועיות על מה שמציק לך
ציטוט מ גיא וולפין ב 13/08/2017, 7:18 pmהכל יכול להיות, אבל באופן כללי לא אמור להיות שינוי מהותי, אלא אם יש למשל נסיגת חניכיים ועצם לסת בעקבות העקירה
הכל יכול להיות, אבל באופן כללי לא אמור להיות שינוי מהותי, אלא אם יש למשל נסיגת חניכיים ועצם לסת בעקבות העקירה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו
התראות