בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 23/02/2017, 3:07 pmיש לי דלקת חניכיים שלא עוברת באיזור של השן בינה לפניה ובחניכיים בסופה , ניסיתי מי פה רגילים / ג'ל / מי פה הרפואיים תרודנט לכמה ימים ושום דבר לא משפיע האם הבעיה זה בשן בינה או יכול להיות שזה יעבור למרות שעברו כבר סביבות 3 שבועות וקצת ונראה לי שזה יותר מדי מה דעתך ?
יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת באיזור של השן בינה לפניה ובחניכיים בסופה , ניסיתי מי פה רגילים / ג'ל / מי פה הרפואיים תרודנט לכמה ימים ושום דבר לא משפיע האם הבעיה זה בשן בינה או יכול להיות שזה יעבור למרות שעברו כבר סביבות 3 שבועות וקצת ונראה לי שזה יותר מדי מה דעתך ?
ציטוט מ גיא וולפין ב 24/02/2017, 6:57 amדעתי היא שאיני יכול לאבחן את זה דרך האינטרנט. אולי זו שן בינה שבוקעת ואולי זו בעייה אחרת. הרופא האישי יוכל לבצע צילום רנטגן או להפנות למכון רנטגני, ובמידת הצורך גם להפנות למומחה למחניכיים (פריודונט)
דעתי היא שאיני יכול לאבחן את זה דרך האינטרנט. אולי זו שן בינה שבוקעת ואולי זו בעייה אחרת. הרופא האישי יוכל לבצע צילום רנטגן או להפנות למכון רנטגני, ובמידת הצורך גם להפנות למומחה למחניכיים (פריודונט)
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו