בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 25/01/2017, 6:48 amרופא שם לי שני שתלים במקום של שן מספר 30. הוא גם עקר לי את 31 ו 32 כי הוא אמר שככה הכל יהיה יותר יציב. הוא גרם לי לחשוב שהוא שם שתל אחד ב 30 ואחד ב 31. כשהלכתי לרופא חדש בגלל זלזול וכאבי תופת התברר בצילום שיש לי שני שתלים בשן 30. מה יכול לגרום לרופא חעדות זאת ?
רופא שם לי שני שתלים במקום של שן מספר 30. הוא גם עקר לי את 31 ו 32 כי הוא אמר שככה הכל יהיה יותר יציב. הוא גרם לי לחשוב שהוא שם שתל אחד ב 30 ואחד ב 31. כשהלכתי לרופא חדש בגלל זלזול וכאבי תופת התברר בצילום שיש לי שני שתלים בשן 30. מה יכול לגרום לרופא חעדות זאת ?
ציטוט מ גיא וולפין ב 30/01/2017, 11:22 amברוב המקרים כאשר יש שתלים סמוכים זה לזה מחברים את עבודת השיקום כיוון שכך פיזור לחצי הלעיסה טוב יותר - שתלים סופגים לחצי לעיסה פחות טוב מאשר שיניים טבעיות. (דרך אגב, לא המבנים מחוברים אלא הכתרים)
ברוב המקרים כאשר יש שתלים סמוכים זה לזה מחברים את עבודת השיקום כיוון שכך פיזור לחצי הלעיסה טוב יותר - שתלים סופגים לחצי לעיסה פחות טוב מאשר שיניים טבעיות. (דרך אגב, לא המבנים מחוברים אלא הכתרים)
ציטוט מ גיא וולפין ב 25/01/2017, 9:54 pmראשית, אין שן שמספרה 30, השיניים 31 32 הינן החותכות התחתונות השמאליות - תוכל לבדוק בהסבר הקצר כאן מהם מספרי השיניים במדוייק.
שנית, אינני יכול לנחש מדוע שמו 2 שתלים או שתל בודד, ואם התכנון או הביצוע תקינים או לא.
צר לי לשמוע כי חשת זלזול מהרופא, בכל מקרה מגיע למטופל לשאול שאלות ולקבל הסברים בהתאם
ראשית, אין שן שמספרה 30, השיניים 31 32 הינן החותכות התחתונות השמאליות - תוכל לבדוק בהסבר הקצר כאן מהם מספרי השיניים במדוייק.
שנית, אינני יכול לנחש מדוע שמו 2 שתלים או שתל בודד, ואם התכנון או הביצוע תקינים או לא.
צר לי לשמוע כי חשת זלזול מהרופא, בכל מקרה מגיע למטופל לשאול שאלות ולקבל הסברים בהתאם
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו