פורום
ניווט בפורום

המדובר באירוע חריג שכל כולו הינו רשלנות מקצועית של רופא השיניים ששמו XXX

ציטוט

המדובר באירוע חריג שכל כולו הינו רשלנות מקצועית של רופא השיניים ששמו ד"ר XXXXXX ומקום מושבו בXXXXXXX.
להלן תיאור המקרה:
לפני מס' חודשים הגעתי בדרך מקרה לד"ר XXXXXX לצורך טיפול שיניים סתימה
הרופא שהחל בטיפול החל קודח את השן לעומק ולרוחב לאחריו עשה סתימה.
לפני כחודש חשתי כי בלעתי משהו קשיח שבסופו של יום התברר זה חצי שן שנשברה וכן חומר הסתימה, יודגש כי קיר אחד של השן נשבר והשני שהינו עבה יותר נשאר על תילו.
פניתי טלפונית לד"ר XXXXXX הוא תאם לי מועד בהקדם, שהגעתי קבלתי יחס מזלזל ופוגעני לגופו של עניין בוצע בדיקה וניתנה אבחנה ולפיה יש לעשות כתר ואו השתלה ( בשולי הדברים אציין כי השיחה במהלך הטיפול הוקלטה) נשלחתי לעשות צילום פנורמי ולאחריו נתבקשתי להתקשר לתיאום ביקור, לאחר שהצילום הפנורמי בוצע התקשרתי ונקבע לי תור לשעה 18:15 שהגעתי הרופא לא היה במרפאה שהתקשרתי אליו טען שהוא חולה ששאלתי מדוע לא התקשר אליי טען שלא היה לו את מספר הפלא שלי סוכם כי לאחר החלמתו הוא התקשר אליי לתיאום למחרת התקשר אליי הרופא ובפיו הודעה איני יכול לעבוד שמאיים עליי , יודגש כי בכל המקרים לא היו בנינו חילוקי דעות ואו אחר ומשכך טענתו לאיומים אינה מובנת למעשה זו התחמקות מאחריות , אני מדגיש וחוזר כי יש בידי תיעוד הקלטה ולפיה לקח הרופא על עצמו אחריות מקצועית לנזק שנגרם לשיניים יש ברשותי צילומים שאינם מותרים כל ספק כי הרופא התרשל בכך שהשחיז את השן דהיינו את החלק הפנימי יותר מדי ומשכך הקיר היה כל כך דק עד שנשבר . אשמח באם תלונתי תטופל במלוא חומרת הדין . לטיפולכם ותגובתכם אודה.

ציטוט

ראשית צר לי לשמוע שאתה מאוכזב או שנגרם לך לכאורה נזק. שנית לא אדון בנושא זה שכן זהו לא תפקיד הפורום, שמטרתו היא לענות לשאלות בנושאי רפואת השיניים, אינני פוסק ושופט, ואי אפשר לעשות זאת בפורום אינטרנטי. לכן גם בקשתך לטיפול בתלונה אינה כלל בפורום זה. אתה יכול לפנות לאגף לבריאות השן במשרד הבריאות בתלונה, אם הרופא חבר ההסתדרות לרפואת שיניים תוכל גם לפנות בתלונה לועדת האתיקה שלנו, וכמובן זכותך לשכור עורך דין שיסביר לך איך מגישים תביעה לבית המשפט בגין רשלנות רפואית לכאורה. 

התחברות