בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 19/01/2017, 7:03 amעשו לי כתר זמני ומאוד לא נוח , חשבתי שזה נוחות של יומיים שלושה עד שמתרגלים , הלשון כל הזמן נוגעת ותחושה שעומדת להחתך וגם תחושה של לחץ , יכול להיות שזה שבמרפאה לא מתאים כי אמרה לי שכתר רגיל אי אפשר לשים מתכת ואפשר רק כתר קבוע מחרסינה ובאופן כללי יש איזה הבדל בין כתר זמני במרפאה לעומת הכתר הזמני שעושים במעבדה?
עשו לי כתר זמני ומאוד לא נוח , חשבתי שזה נוחות של יומיים שלושה עד שמתרגלים , הלשון כל הזמן נוגעת ותחושה שעומדת להחתך וגם תחושה של לחץ , יכול להיות שזה שבמרפאה לא מתאים כי אמרה לי שכתר רגיל אי אפשר לשים מתכת ואפשר רק כתר קבוע מחרסינה ובאופן כללי יש איזה הבדל בין כתר זמני במרפאה לעומת הכתר הזמני שעושים במעבדה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/01/2017, 8:55 pmכתר זמני במעבדה - השכתר מוכן מראש לפי מידה שלוקחים מהפה, והרופא מבצע התאמות סופיות במרפאה תוך כדי הטיפול, לעומת כתר זמני שמוכן במרפאה שהוא ביצוע כל התהליך מאפס תוך כדי טיפול. בכל מקרה הכתר הזמני שמדביקים צריך להיות נוח לתחושה ולסגירהף כולל ליטוישם והחלקת חספוסים, התאמת נקודות המגע לשיניים האחרות בפה וכולי. לגבי החלק בשאלתך של הכתר הקבוע - לא הבנתי את השאלה.
כתר זמני במעבדה - השכתר מוכן מראש לפי מידה שלוקחים מהפה, והרופא מבצע התאמות סופיות במרפאה תוך כדי הטיפול, לעומת כתר זמני שמוכן במרפאה שהוא ביצוע כל התהליך מאפס תוך כדי טיפול. בכל מקרה הכתר הזמני שמדביקים צריך להיות נוח לתחושה ולסגירהף כולל ליטוישם והחלקת חספוסים, התאמת נקודות המגע לשיניים האחרות בפה וכולי. לגבי החלק בשאלתך של הכתר הקבוע - לא הבנתי את השאלה.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו