בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/01/2017, 1:47 pmהכתר הזמני נפל לי אחרי יומיים מה הסיבות שכתר זצני נופל כל כך מהר האם זה בגלל משהוא שאני גרמתי או משהוא אחר ואם ככה נופל במהרה ההכנה של הכתר תהיה מסובכת יותר כדי להגיע גם שם לדיוק ועושים כתר חרסינה האם ההכנה של כתר כזה יותר מסובכת ומורכבת כי לא נוטים היום לעשות הרבה כתרים כאלה רק במקומות או אסתטיים או שאי אפשר כתר עם מתכת?
הכתר הזמני נפל לי אחרי יומיים מה הסיבות שכתר זצני נופל כל כך מהר האם זה בגלל משהוא שאני גרמתי או משהוא אחר ואם ככה נופל במהרה ההכנה של הכתר תהיה מסובכת יותר כדי להגיע גם שם לדיוק ועושים כתר חרסינה האם ההכנה של כתר כזה יותר מסובכת ומורכבת כי לא נוטים היום לעשות הרבה כתרים כאלה רק במקומות או אסתטיים או שאי אפשר כתר עם מתכת?
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/01/2017, 4:01 pmכתר זמני עלול ליפול מסיבות שונות, למשל דבק חלש מדי, לעיסת מסטיק/טופי וכולי, צחצוח חזק או חיטוט עם קיסם/חוט דנטלי ועוד סיבות. חייבים לחזור לרופא להדביק מחדש ולא ללעוס על השן המושחזת עד אז. לגבי כתר קבוע - יש סוגים שונים ודרכים שונות, נא להתייעץ עם הרופא האישי, אני לא יכול להסביר את כל ההבדלים דרך האינטרנט לגבי כל מקרה ומקרה
כתר זמני עלול ליפול מסיבות שונות, למשל דבק חלש מדי, לעיסת מסטיק/טופי וכולי, צחצוח חזק או חיטוט עם קיסם/חוט דנטלי ועוד סיבות. חייבים לחזור לרופא להדביק מחדש ולא ללעוס על השן המושחזת עד אז. לגבי כתר קבוע - יש סוגים שונים ודרכים שונות, נא להתייעץ עם הרופא האישי, אני לא יכול להסביר את כל ההבדלים דרך האינטרנט לגבי כל מקרה ומקרה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו