בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 15/01/2017, 12:35 pmשלום,
לא הייתי אצל רופא שיניים למעלה מ6 שנים.
אני מנסה לחפש רופא שיניים לבדיקה כללית, וככל הנראה ביצוע טיפולי שורש.לא הצלחתי לקבל המלצות מחברים / משפחה.
האם יש אתר שממליץ על רופאי שיניים על סמך הצלחת הטיפולים שלהם? (ולא על סמך כמה הם נחמדים וכו').
ראיתי שפה באתר יש סימון של "רופא מעודכן", האם יש להעדיף רופא מעודכן על פני רופא שאין לו את התווית?
האם לצורך ביצוע טיפולי שורש, עדיף ללכת למומחה בתחום?
שלום,
לא הייתי אצל רופא שיניים למעלה מ6 שנים.
אני מנסה לחפש רופא שיניים לבדיקה כללית, וככל הנראה ביצוע טיפולי שורש.
לא הצלחתי לקבל המלצות מחברים / משפחה.
האם יש אתר שממליץ על רופאי שיניים על סמך הצלחת הטיפולים שלהם? (ולא על סמך כמה הם נחמדים וכו').
ראיתי שפה באתר יש סימון של "רופא מעודכן", האם יש להעדיף רופא מעודכן על פני רופא שאין לו את התווית?
האם לצורך ביצוע טיפולי שורש, עדיף ללכת למומחה בתחום?
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/01/2017, 10:10 amאני מציע שבכל זאת תתאמץ ותבדוק עם חברים / משפחה על איזה רופא הם ממליצים, הרי לכל אחד יש רופא. תתאמץ גם בגוגל קצת, תוכל לראות אתרים שבהם מטופלים השאירו חוות דעת על הרופאים שלהם. בכל מקרה תוכל לקבוע פגישה אצל 2 3 רופאים שנראים לך מוצלחים, לבקש בדיקה ותוכנית, ולהתרשם גם מהם וגם מהמרפאה, מהיחס, מהסבלנות וכולי.
וכן, בפירוש אנו חושבים שכדאי לבחור ברופא שיניים פרטי אישי שהוא חבר ההסתדרות לרפואת שיניים בישראל. הר"ש קבעה לעצמה מטרה לעזור לחבר על ידי שתביא לציבור הרחב מידע על כל היתרונות של רופא שיניים אישי - משפחתי וחשיבות השמירה על קשר קבוע ורצוף עימו.לגבי "רופא שיניים מעודכן" פירושו רופא שיניים חבר ההסתדרות לרפואת שיניים שהולך בקביעות לימי עיון, השתלמויות, כנסים או מתפקד גם כמרצה בעצמו.
לגבי מומחה לטיפולי שורש - תלוי בחומרת המצב או ברמת הסיבוך בטיפול השורש. בגלובלי הרופא שמנהל לך את הטיפול ומבצע את השיקום יחליט כיצד ולמי להפנות במידת הצורך
אני מציע שבכל זאת תתאמץ ותבדוק עם חברים / משפחה על איזה רופא הם ממליצים, הרי לכל אחד יש רופא. תתאמץ גם בגוגל קצת, תוכל לראות אתרים שבהם מטופלים השאירו חוות דעת על הרופאים שלהם. בכל מקרה תוכל לקבוע פגישה אצל 2 3 רופאים שנראים לך מוצלחים, לבקש בדיקה ותוכנית, ולהתרשם גם מהם וגם מהמרפאה, מהיחס, מהסבלנות וכולי.
וכן, בפירוש אנו חושבים שכדאי לבחור ברופא שיניים פרטי אישי שהוא חבר ההסתדרות לרפואת שיניים בישראל. הר"ש קבעה לעצמה מטרה לעזור לחבר על ידי שתביא לציבור הרחב מידע על כל היתרונות של רופא שיניים אישי - משפחתי וחשיבות השמירה על קשר קבוע ורצוף עימו.
לגבי "רופא שיניים מעודכן" פירושו רופא שיניים חבר ההסתדרות לרפואת שיניים שהולך בקביעות לימי עיון, השתלמויות, כנסים או מתפקד גם כמרצה בעצמו.
לגבי מומחה לטיפולי שורש - תלוי בחומרת המצב או ברמת הסיבוך בטיפול השורש. בגלובלי הרופא שמנהל לך את הטיפול ומבצע את השיקום יחליט כיצד ולמי להפנות במידת הצורך
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו