בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 13/01/2017, 4:54 pmשלום, אני בת 15 ולפני שעה אכלתי עוגייה ונגסתי בה בשן עליונה (ניב). מאז השן הזאת מאוד מאוד כואבת לי ואני מרגישה שהיא מתחילה להתנדנד. לא מזמן הורידו לי את הגשר אחרי שנתיים, ואני מפחדת שהשן הזאת תיפול לי. אני באמת מאוד לחוצה. יש סיכוי שזה יקרה? או שהשן חזקה מספיק? כמובן שאקבע תור לרופא שיניים בהקדם אבל אשמח לקבל התייעצות כי אני די בלחץ בגלל זה. תודה
שלום, אני בת 15 ולפני שעה אכלתי עוגייה ונגסתי בה בשן עליונה (ניב). מאז השן הזאת מאוד מאוד כואבת לי ואני מרגישה שהיא מתחילה להתנדנד. לא מזמן הורידו לי את הגשר אחרי שנתיים, ואני מפחדת שהשן הזאת תיפול לי. אני באמת מאוד לחוצה. יש סיכוי שזה יקרה? או שהשן חזקה מספיק? כמובן שאקבע תור לרופא שיניים בהקדם אבל אשמח לקבל התייעצות כי אני די בלחץ בגלל זה. תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 13/01/2017, 9:28 pmראשית, אין כזה דבר שן בשרית, המושג הנכון הוא שן קבועה. שנית, לא כל כך מהר שן נושרת, אבל בהחלט יכול להיות שאחרי יישור שיניים אם אין קיבוע מסוג כלשהו תחווי תזוזה בשן זו או אחרת. בקיוצר - לכי לבדיקה אצל הרופא האישי שלך או אצל הרופא שביצע יישור שיניים
ראשית, אין כזה דבר שן בשרית, המושג הנכון הוא שן קבועה. שנית, לא כל כך מהר שן נושרת, אבל בהחלט יכול להיות שאחרי יישור שיניים אם אין קיבוע מסוג כלשהו תחווי תזוזה בשן זו או אחרת. בקיוצר - לכי לבדיקה אצל הרופא האישי שלך או אצל הרופא שביצע יישור שיניים
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו