בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 11/01/2017, 9:47 pmעברתי ניתוח חניכיים לפני שנתיים וכעת נאמר לי כי עליי לעבור שוב. באילו מקרים יש צורך בניתוח חוזר. יש לי תחושה שזו בעיה מתמשכת שתחזור על עצמה. אז כל שנתיים ניתוח? אשמח לתשובה כללית בנושא. תודה
עברתי ניתוח חניכיים לפני שנתיים וכעת נאמר לי כי עליי לעבור שוב. באילו מקרים יש צורך בניתוח חוזר. יש לי תחושה שזו בעיה מתמשכת שתחזור על עצמה. אז כל שנתיים ניתוח? אשמח לתשובה כללית בנושא. תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 11/01/2017, 11:07 pmיש ניתוחי חניכיים שונים והצורך בהם משתנה, לכן הסבר מדוייק רק הרופא האישי יוכל לתת לך. בגלובלי, החמרה במצב החניכיים נובעת מסיבות שונות, כמו היגיינה אוראלית לא טובה, זיהומים חיידקיים, בעיית חניכיים גנטית במשפחה, עישון, סוכרת לא מאוזנת ועוד. כדאי לקחת בחשבון שגם אם בוצע ניתוח חניכיים, הרי בלי לטפל ולמנוע את כל הסיבות שהובילו לניתוח, המצב בהחלט עלול להחמיר שוב
דלקות חניכיים, מחלות חניכיים - ממה הן נגרמות, ואיך כדאי לטפל בהן
יש ניתוחי חניכיים שונים והצורך בהם משתנה, לכן הסבר מדוייק רק הרופא האישי יוכל לתת לך. בגלובלי, החמרה במצב החניכיים נובעת מסיבות שונות, כמו היגיינה אוראלית לא טובה, זיהומים חיידקיים, בעיית חניכיים גנטית במשפחה, עישון, סוכרת לא מאוזנת ועוד. כדאי לקחת בחשבון שגם אם בוצע ניתוח חניכיים, הרי בלי לטפל ולמנוע את כל הסיבות שהובילו לניתוח, המצב בהחלט עלול להחמיר שוב
דלקות חניכיים, מחלות חניכיים - ממה הן נגרמות, ואיך כדאי לטפל בהן
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו