בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 11/01/2017, 8:47 amשלום תוכלו לעזור לי בלסת העליונה חסרה ליד שן צדדית אני רוצה לעשות השתלה והציעו לי הרמת סינוס מכיוון שחסרה לי עצם האם יש השתלה בצורה אחרת ופשוטה וקלה יותר מהרמת סינוס?
תודה מראש
שלום תוכלו לעזור לי בלסת העליונה חסרה ליד שן צדדית אני רוצה לעשות השתלה והציעו לי הרמת סינוס מכיוון שחסרה לי עצם האם יש השתלה בצורה אחרת ופשוטה וקלה יותר מהרמת סינוס?
תודה מראש
ציטוט מ גיא וולפין ב 11/01/2017, 12:39 pmתלוי כמה עצם לסת חסרה באיזור הנ"ל, יש מקרים שמאפשרים הרמת סינוס סגורה, שהוא ניתוח קטן בהרבה, ויש גם שיטות לבצע הרמת סינוס בצורות מיוחדות (מיקרו-כירורגיה, "בלון", i-Raise וכולי.
תלוי כמה עצם לסת חסרה באיזור הנ"ל, יש מקרים שמאפשרים הרמת סינוס סגורה, שהוא ניתוח קטן בהרבה, ויש גם שיטות לבצע הרמת סינוס בצורות מיוחדות (מיקרו-כירורגיה, "בלון", i-Raise וכולי.
ציטוט מ גיא וולפין ב 11/01/2017, 11:04 pmכל הליך כירורגי יש בו סכנות שונות, כמובן כולל דימום וזיהום. לכן יש רשימה של הנחיות שהרופא האישי ייתן לך, בנושא זה גם אפשר לקרוא את המאמר הזה:הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה (השתלות עצם, שתלים והרמות סינוס)
לגבי עיטוש - אי אפשר למנוע, אבל כן אפשר להימנע מקינוח האף ככל האפשר, למשל שימוש מוגבר בטיפות אף ורק לנגב נזלת שיוצאת בלי לקנח בחוזקה את האף, וכן לישון בלילה על גבי 2-3 כריות בכדי להגביה את הראש מעל שאר הגוף.
כל הליך כירורגי יש בו סכנות שונות, כמובן כולל דימום וזיהום. לכן יש רשימה של הנחיות שהרופא האישי ייתן לך, בנושא זה גם אפשר לקרוא את המאמר הזה:הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה (השתלות עצם, שתלים והרמות סינוס)
לגבי עיטוש - אי אפשר למנוע, אבל כן אפשר להימנע מקינוח האף ככל האפשר, למשל שימוש מוגבר בטיפות אף ורק לנגב נזלת שיוצאת בלי לקנח בחוזקה את האף, וכן לישון בלילה על גבי 2-3 כריות בכדי להגביה את הראש מעל שאר הגוף.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו