בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 09/01/2017, 10:12 amשלום רב. הייתי אצל 2 פריודנטים בבאר שבע. אחד המליץ לי לעקור את 4 שיני הבינה משום שלתפיסתו יש לי בעיית חניכיים חמורה שמאפיינת את אחוז מהאוכלוסייה. השני הסתכל על הפה שבוע לאחר מכן עם הצילומים וטען שאין צורך בשום עקירה רק בטיפולים קבועים משמרים אצל שיננית כל 3 חודשים שטיפות וצחצוח מוגבר. למי להאמין? עקירה מפחידה אותי במיוחד לאור העובדה שמדובר בארבע עקירות שונות שיצריכו החלמה ארוכה. תודה מראש
שלום רב. הייתי אצל 2 פריודנטים בבאר שבע. אחד המליץ לי לעקור את 4 שיני הבינה משום שלתפיסתו יש לי בעיית חניכיים חמורה שמאפיינת את אחוז מהאוכלוסייה. השני הסתכל על הפה שבוע לאחר מכן עם הצילומים וטען שאין צורך בשום עקירה רק בטיפולים קבועים משמרים אצל שיננית כל 3 חודשים שטיפות וצחצוח מוגבר. למי להאמין? עקירה מפחידה אותי במיוחד לאור העובדה שמדובר בארבע עקירות שונות שיצריכו החלמה ארוכה. תודה מראש
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/01/2017, 12:07 pmהיית אצל 2 רופאים מומחים בבדיקה אישית שכללה בדיקה קלינית בתוך הפה וצילומי רנטגן , ואתה שואל אותי דרך האינטרנט בלי בדיקה ובלי צילומים מי צודק? מצטער, לא יכול לענות על זה
היית אצל 2 רופאים מומחים בבדיקה אישית שכללה בדיקה קלינית בתוך הפה וצילומי רנטגן , ואתה שואל אותי דרך האינטרנט בלי בדיקה ובלי צילומים מי צודק? מצטער, לא יכול לענות על זה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו