בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/01/2017, 9:15 pmלפני חודשיים חשתי בהתחלה חולשה בלאכול בוטנים או מאכלים פריכים,בהמשך הופיע כאב קל, כאילו שבשני צידי הפה..כנראה נפלו סתימות, חיש מהר הרגישות בעיקר למאכלים קרים עלתה,בלתי אפשרי לנשוך או לנגוס, בשל היותי במצב לחוץ כלכלית ניגשתי לבקש סיוע כאשר אני בתחילת התהליך. בינתיים אני מתמודד עם כאב שמטופל גם ביום ובלילה היקר כשרוצים ממש לישון הכאב מתעורר עד שהוא מגיע לאזניים. מצאתי את המשחות החדשות של סנסודיין וקולגייט כולל מי מפה של סנסודיין. זה עוזר נפלא. אך לא להרבה זמן. הלילה האחרון זה היה קשה מאד עם כל הקידמה. אני יודע, לא הייתי אצל ר.שיניים 12 שנה אך אני מטפל בקפידה. העלויות לא מאפשרות לי אפילו להתחיל. אז איך כאב שנניח מהצהריים מאפשר לי רגיעה או לא מופיע בכלל ו 12 דקות מהנחת הראש על הכר...זה מתחיל לקדוח בצד מסוים של הפה. ומכריח אותי לקום למרוח סנסודין רפיד שגם המגע הראשוני כואב מאד,צריך לעסות את המקום. ולא משנה שהשתמשתי בחומים מרגיעים לפני שעה.תודה
לפני חודשיים חשתי בהתחלה חולשה בלאכול בוטנים או מאכלים פריכים,בהמשך הופיע כאב קל, כאילו שבשני צידי הפה..כנראה נפלו סתימות, חיש מהר הרגישות בעיקר למאכלים קרים עלתה,בלתי אפשרי לנשוך או לנגוס, בשל היותי במצב לחוץ כלכלית ניגשתי לבקש סיוע כאשר אני בתחילת התהליך. בינתיים אני מתמודד עם כאב שמטופל גם ביום ובלילה היקר כשרוצים ממש לישון הכאב מתעורר עד שהוא מגיע לאזניים. מצאתי את המשחות החדשות של סנסודיין וקולגייט כולל מי מפה של סנסודיין. זה עוזר נפלא. אך לא להרבה זמן. הלילה האחרון זה היה קשה מאד עם כל הקידמה. אני יודע, לא הייתי אצל ר.שיניים 12 שנה אך אני מטפל בקפידה. העלויות לא מאפשרות לי אפילו להתחיל. אז איך כאב שנניח מהצהריים מאפשר לי רגיעה או לא מופיע בכלל ו 12 דקות מהנחת הראש על הכר...זה מתחיל לקדוח בצד מסוים של הפה. ומכריח אותי לקום למרוח סנסודין רפיד שגם המגע הראשוני כואב מאד,צריך לעסות את המקום. ולא משנה שהשתמשתי בחומים מרגיעים לפני שעה.תודה
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/01/2017, 9:02 amהכאב שלך יכול לנבוע מסיבות רבותצ ושונות, כמו ריקבון וכמו דלקת בחניכיים, למשל. המפשט שרשמת " לא הייתי אצל ר.שיניים 12 שנה אך אני מטפל בקפידה." סותר את עצמו. גם במצב של בעייות כלכליות יש מקומות בהם תוכל לקבל סיוע או טיפול במחיר נמוך. משחות שיניים נגד רגישות יכולות לעזור במעט אך לא לרפוא חורים בשיניים, והמצב רק יחמיר במשך הזמן וחבל.
חוץ מקופת חולים, אולי אחת העצות שרשומות במאמר כאן תעזור לך למצוא מקום לטפל בו, בהצלחה
הכאב שלך יכול לנבוע מסיבות רבותצ ושונות, כמו ריקבון וכמו דלקת בחניכיים, למשל. המפשט שרשמת " לא הייתי אצל ר.שיניים 12 שנה אך אני מטפל בקפידה." סותר את עצמו. גם במצב של בעייות כלכליות יש מקומות בהם תוכל לקבל סיוע או טיפול במחיר נמוך. משחות שיניים נגד רגישות יכולות לעזור במעט אך לא לרפוא חורים בשיניים, והמצב רק יחמיר במשך הזמן וחבל.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו