בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 05/01/2017, 10:08 amשלום אני בת 45 יש לי בעייה בלסת עליונה יש לי כתרים אמיתיים שהוחלפו על ידי רופא שיניים מקצועי סבלני אינושי שתיקן את העבודה הרשלנית שנעשתה לי על ידי המרפאה הקודמת שבה הסייעת והטכנאי עבדו העירר עכשיו אני בטיפול רופא שיניים כמו שציינתי מצוין אני יודעת שהשיניים מתחת לכתר מקולקלות צריך לעקור לי 12 שיניים בבת אחת ולעשות תותבת כי שתלים אי אפשר מייד ולא בטוח שיהיה אפשר אני מנסה על ידי אנטיביוטיקות לדחות את הפעולות כי אני צעירה מידי לתותבת ואני יודעת שאני לא יסתדר איתה כי יש לי בעיות קורדיאנצייה והפה שלי כבר עבר המון טיפולים במרפאה הקודמת ובמרפאה הטובה עכשיו מה דעתכם
שלום אני בת 45 יש לי בעייה בלסת עליונה יש לי כתרים אמיתיים שהוחלפו על ידי רופא שיניים מקצועי סבלני אינושי שתיקן את העבודה הרשלנית שנעשתה לי על ידי המרפאה הקודמת שבה הסייעת והטכנאי עבדו העירר עכשיו אני בטיפול רופא שיניים כמו שציינתי מצוין אני יודעת שהשיניים מתחת לכתר מקולקלות צריך לעקור לי 12 שיניים בבת אחת ולעשות תותבת כי שתלים אי אפשר מייד ולא בטוח שיהיה אפשר אני מנסה על ידי אנטיביוטיקות לדחות את הפעולות כי אני צעירה מידי לתותבת ואני יודעת שאני לא יסתדר איתה כי יש לי בעיות קורדיאנצייה והפה שלי כבר עבר המון טיפולים במרפאה הקודמת ובמרפאה הטובה עכשיו מה דעתכם
ציטוט מ גיא וולפין ב 06/01/2017, 10:38 amאינני יכול לתכנן תוכנית טיפול דרך האינרטנט, מה גם שאת מרוצה מהרופא החדש. צריך להתייעץ איתו לגבי יתרונות וחסרונות של תותבת (גם אם את צעירה, זה רק זמני) או של שיקום הועמסה מיידית על מספר שתלים.
אינני יכול לתכנן תוכנית טיפול דרך האינרטנט, מה גם שאת מרוצה מהרופא החדש. צריך להתייעץ איתו לגבי יתרונות וחסרונות של תותבת (גם אם את צעירה, זה רק זמני) או של שיקום הועמסה מיידית על מספר שתלים.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו