בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 30/12/2016, 8:03 amשלום רב. רציתי לשאול האם נכון לייצר בכוונה שקעים וחספוסים בכתרים על מנת שיראו אותנטיים. בנוסף, האם ניתן לבצע את אותם חספוסים בכל שלב, מאחר ואני רוצה לבדוק קודם כל, כיצד הכתרים נראים כשהמראה הוא חלק. שאלה נוספת קשורה לאורכם של 2 הכתרים הקדמיים ביותר בפה, כפי שנראה לי, חשוב שהם יהיו באותו האורך, האומנם? מאחר ומדובר בענין אסתטי ממעלה ראשונה, אודה לך מקרב לב אם תוכל לשפוך מעט אור על הסוגיות הנ"ל. תודה רבה ויום טוב.
שלום רב. רציתי לשאול האם נכון לייצר בכוונה שקעים וחספוסים בכתרים על מנת שיראו אותנטיים. בנוסף, האם ניתן לבצע את אותם חספוסים בכל שלב, מאחר ואני רוצה לבדוק קודם כל, כיצד הכתרים נראים כשהמראה הוא חלק. שאלה נוספת קשורה לאורכם של 2 הכתרים הקדמיים ביותר בפה, כפי שנראה לי, חשוב שהם יהיו באותו האורך, האומנם? מאחר ומדובר בענין אסתטי ממעלה ראשונה, אודה לך מקרב לב אם תוכל לשפוך מעט אור על הסוגיות הנ"ל. תודה רבה ויום טוב.
ציטוט מ גיא וולפין ב 31/12/2016, 9:28 amבוודאי שאפשר ואף הכרחי, באסתטיקה דנטלית - גם שהרופא וגם שהטכנאי יבחנו היטב את המרקם של השיניים הסמוכות, הצבע, דרגת השקיפות, הפורפורציות בין שאר השיניים וכולו, כל זאת כדי ליצור מצב שהכתרים החדשים נראים הרמוניים ומשלתבים בצורה אסתטית וטבעית עם שאר השיניים, ואי אפשר יהיה להבדיל בין הטבעיות לבין הכתרים החדשים
בוודאי שאפשר ואף הכרחי, באסתטיקה דנטלית - גם שהרופא וגם שהטכנאי יבחנו היטב את המרקם של השיניים הסמוכות, הצבע, דרגת השקיפות, הפורפורציות בין שאר השיניים וכולו, כל זאת כדי ליצור מצב שהכתרים החדשים נראים הרמוניים ומשלתבים בצורה אסתטית וטבעית עם שאר השיניים, ואי אפשר יהיה להבדיל בין הטבעיות לבין הכתרים החדשים
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו