בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 23/12/2016, 10:59 amהיי חוויתי בחיי זריקות הרדמה לא כלכך נעימות ואחרי שפתחתי גוגל בכלל קיבלתי פוביה , היו הרבה מקרים שאחרי זריקת הרדמנ נשארת ההרדמה ולא ממש עוברת מהר וגם האיזור מאוד כואב למגע שבוע שבועיים .. לא ממש חוויות נעימות , וגיליתי בכלל שתמיד לכל רופא יש סיכוי לפגוע בעצב עם המחט ובכלל לשתק חצי צד בצורה בלתי הפיכה , אני באמת לא יודעת איך להתמודד עם זה כי אני פשוט חייבת לעשות סתימות (לפחות 7) ודחוף ואני מממש סופר דואגת יש משהו אחר שניתן לעשות ? איך אני ידע אם הרופא מקצועי ולא יפגע לי בעצב :-/
היי חוויתי בחיי זריקות הרדמה לא כלכך נעימות ואחרי שפתחתי גוגל בכלל קיבלתי פוביה , היו הרבה מקרים שאחרי זריקת הרדמנ נשארת ההרדמה ולא ממש עוברת מהר וגם האיזור מאוד כואב למגע שבוע שבועיים .. לא ממש חוויות נעימות , וגיליתי בכלל שתמיד לכל רופא יש סיכוי לפגוע בעצב עם המחט ובכלל לשתק חצי צד בצורה בלתי הפיכה , אני באמת לא יודעת איך להתמודד עם זה כי אני פשוט חייבת לעשות סתימות (לפחות 7) ודחוף ואני מממש סופר דואגת יש משהו אחר שניתן לעשות ? איך אני ידע אם הרופא מקצועי ולא יפגע לי בעצב :-/
ציטוט מ גיא וולפין ב 24/12/2016, 11:25 amבכל טיפול רפואי יש מקרים חריגים. הסכנה שבזריקת הרדמה בטיפול שיניים יפגעו בעצב ויגרמו נזק בלתי הפיך הינה נמוכה ביותר, וכמובן שאי אפשר בלעדיה.
בכל טיפול רפואי יש מקרים חריגים. הסכנה שבזריקת הרדמה בטיפול שיניים יפגעו בעצב ויגרמו נזק בלתי הפיך הינה נמוכה ביותר, וכמובן שאי אפשר בלעדיה.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו