בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 20/12/2016, 6:20 pmכמה זמן בערך לוקח לעשות סתימה לבנה בשן טוחנת , ובמרפאה שאני רופא שעושה שיקום של מבנים , כתרים , גשרים וכו.. לא עושה סתימה האם יש חשש שמי שעושה סתימה זה רופא שיניים כללי ולא הרופא המשקם שיש לי לדברים אחרים?
כמה זמן בערך לוקח לעשות סתימה לבנה בשן טוחנת , ובמרפאה שאני רופא שעושה שיקום של מבנים , כתרים , גשרים וכו.. לא עושה סתימה האם יש חשש שמי שעושה סתימה זה רופא שיניים כללי ולא הרופא המשקם שיש לי לדברים אחרים?
ציטוט מ גיא וולפין ב 21/12/2016, 10:07 pmכמה זמן ? תלוי ברמת הבעייתיות, לשל כמה החור היה עמוק או למשל בשן קדמית כמה התוצאה אסתטית. כל רופא שיניים מוסמך לכלל הפעולות לריפוי שיניים לפי הכשרתו ולפי החוק. במרפאות שונות פועלים בצורות שונות, למשל לפי מה שאתה מתאר יש רופא במרפאה שלך שמבצע את הסתימות ויש רופא אחר שעושה את הכתרים. מי הוא כל אחד מהם או מה הכשרתו? איני יודע, תוכל לברר במרפאה.
כמה זמן ? תלוי ברמת הבעייתיות, לשל כמה החור היה עמוק או למשל בשן קדמית כמה התוצאה אסתטית. כל רופא שיניים מוסמך לכלל הפעולות לריפוי שיניים לפי הכשרתו ולפי החוק. במרפאות שונות פועלים בצורות שונות, למשל לפי מה שאתה מתאר יש רופא במרפאה שלך שמבצע את הסתימות ויש רופא אחר שעושה את הכתרים. מי הוא כל אחד מהם או מה הכשרתו? איני יודע, תוכל לברר במרפאה.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו