בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 17/12/2016, 2:47 pmהייתי לעשות טיפול שורש התחיל התחלה ופתח ואז התברר שהמקום נקי וכנראה הכאב כנראה ממקום אחר למרות הביטחון שלי משם ואז נאלץ לסגור את השן בסתימה זמנית ללא טיפול שורש. עושים עוד בדיקה לברר שבטוח זה לא המקום אם יתברר שלא צריך האם סתימה זמנית ייאלצו להסיר ולשים סתימה חדשה ואם כן אפשר לבנה או משהוא אחר במיוחד שכנראה אין זיהום? מדובר בשן טוחנת.
הייתי לעשות טיפול שורש התחיל התחלה ופתח ואז התברר שהמקום נקי וכנראה הכאב כנראה ממקום אחר למרות הביטחון שלי משם ואז נאלץ לסגור את השן בסתימה זמנית ללא טיפול שורש. עושים עוד בדיקה לברר שבטוח זה לא המקום אם יתברר שלא צריך האם סתימה זמנית ייאלצו להסיר ולשים סתימה חדשה ואם כן אפשר לבנה או משהוא אחר במיוחד שכנראה אין זיהום? מדובר בשן טוחנת.
ציטוט מ גיא וולפין ב 19/12/2016, 9:10 amלפי מה שאת מתארת אינני רואה מגבלה בביצוע סתימה לבנה למשל
לפי מה שאת מתארת אינני רואה מגבלה בביצוע סתימה לבנה למשל
ציטוט מ אורח/ת ב 19/12/2016, 3:28 pmוהאם כל התהליך אותו זמן וטכניקה כאילו היה חור בשן כולל כלומר גם אותו זמן וגם כולל זריקה ואותם פעולות בדיוק אותו דבר?
והאם כל התהליך אותו זמן וטכניקה כאילו היה חור בשן כולל כלומר גם אותו זמן וגם כולל זריקה ואותם פעולות בדיוק אותו דבר?
ציטוט מ גיא וולפין ב 20/12/2016, 11:08 amתיאורטית כן, אבל דרך האינטרנט זה רק לנחש מה הרופא צריך לבצע . עליך להתייעץ עם הרופא האישי
תיאורטית כן, אבל דרך האינטרנט זה רק לנחש מה הרופא צריך לבצע . עליך להתייעץ עם הרופא האישי
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו