בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 14/12/2016, 6:00 pmיש לי כמה טיפולים וביניהם יש לי גם שיננית. שאלתי התור של השיננית זה בין המבנים לכתר הזמני האם בטעות השיננית יכולה להזיז או לעשות איזה נזק כי לא רוצה להזיז אותה כי עד שתופסים אליה מקום זה המון זמן זה השיננית הכי טובה של המרפאה שלי. ועוד שאלה אני גם אחרי בערך קצת יותר מחודשיים וחצי מהתקנת שתל האם בביקור אצלה אפשר גם לעשות ניקוי באיזור הניתוח וגם שימוש בפלואור כבר?
יש לי כמה טיפולים וביניהם יש לי גם שיננית. שאלתי התור של השיננית זה בין המבנים לכתר הזמני האם בטעות השיננית יכולה להזיז או לעשות איזה נזק כי לא רוצה להזיז אותה כי עד שתופסים אליה מקום זה המון זמן זה השיננית הכי טובה של המרפאה שלי. ועוד שאלה אני גם אחרי בערך קצת יותר מחודשיים וחצי מהתקנת שתל האם בביקור אצלה אפשר גם לעשות ניקוי באיזור הניתוח וגם שימוש בפלואור כבר?
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/12/2016, 10:06 amאני הייתי 10 שנים האחראי על הלימודים הקליניים של השינניות בקורס לשיננות בביה"ס לרפואת שיניים בת"א - ואני יכול לרשום בביטחון מלא - השיננית היא יד ימינו של הרופא ותפקידה חשוב ביותר בשמירה על בריאות הפה ומניעת מחלות חניכיים ועששת. ההכשרה מקיפה מאוד וכוללת גם הדבקת כתרים עם דבק זמני - למשל אם היא תנקה לך והכתר הזמני ייפול, היא יכולה להדביק מחדש. ובמיוחד כשאת כותבת שזו שיננית מעולה.. לגבי מועד הניקוי - מועד מצויין.
בהצלחה 🙂
אני הייתי 10 שנים האחראי על הלימודים הקליניים של השינניות בקורס לשיננות בביה"ס לרפואת שיניים בת"א - ואני יכול לרשום בביטחון מלא - השיננית היא יד ימינו של הרופא ותפקידה חשוב ביותר בשמירה על בריאות הפה ומניעת מחלות חניכיים ועששת. ההכשרה מקיפה מאוד וכוללת גם הדבקת כתרים עם דבק זמני - למשל אם היא תנקה לך והכתר הזמני ייפול, היא יכולה להדביק מחדש. ובמיוחד כשאת כותבת שזו שיננית מעולה.. לגבי מועד הניקוי - מועד מצויין.
בהצלחה 🙂
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו