בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 14/12/2016, 11:38 amהיי,
הייתי אמור לעבור 2 סתימות בשיניים היום אך חומר ההרדמה לא עזר במיוחד והכאב היה עז מאוד כשהרופא החל לקדוח בשן.
הרופא החליט לעצור ולקבוע טיפול במועד אחר אחרי שאקח אנטיביוטיקה.
האם כדאי לי ללכת לרופא אחר שיעשה את ההרדמה טוב יותר, או שמשהו אחר גורם להרדמה לא להשפיע?
תודה מראש
היי,
הייתי אמור לעבור 2 סתימות בשיניים היום אך חומר ההרדמה לא עזר במיוחד והכאב היה עז מאוד כשהרופא החל לקדוח בשן.
הרופא החליט לעצור ולקבוע טיפול במועד אחר אחרי שאקח אנטיביוטיקה.
האם כדאי לי ללכת לרופא אחר שיעשה את ההרדמה טוב יותר, או שמשהו אחר גורם להרדמה לא להשפיע?
תודה מראש
ציטוט מ גיא וולפין ב 16/12/2016, 10:04 amיש שיטות שונות להרדמה של שן, כולל חומרים חזקים יותר מהזריקה הרגילה או מיקום שונה לזריקה. אבל בהחלט ייתכנו מצבים שבהם חומר ההרדמה לא משפיע, במיוחד אם יש דלקת קשה בשן או סביב השורשים שלה. אינני יודע מה הבעייה במקרה שלך כמובן, אך אם זהו הרופא האישי שלך וא סומכת עליו - אין סיבה להפסיק לסמוך על דעתו, אלא להיפך.
יש שיטות שונות להרדמה של שן, כולל חומרים חזקים יותר מהזריקה הרגילה או מיקום שונה לזריקה. אבל בהחלט ייתכנו מצבים שבהם חומר ההרדמה לא משפיע, במיוחד אם יש דלקת קשה בשן או סביב השורשים שלה. אינני יודע מה הבעייה במקרה שלך כמובן, אך אם זהו הרופא האישי שלך וא סומכת עליו - אין סיבה להפסיק לסמוך על דעתו, אלא להיפך.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו