פורום
ניווט בפורום

המלצה לרופא שיניים מיומן אחראי ואמין

ציטוט

אודה על המלצה לרופא מיומן, אחראי ואמין - כזה שאינו שש לעקור שיניים ומספיק אחראי להציל שיניים - במקרה של שלי כל שן משולה לזהב - אני מקדימה תודה.

אני במסע אל הבלתי נודע בחיפוש אחר רופא כזה.
רחל

ציטוט

מבינה לליבך
גם אצלי כל שן משולה לזהב
ואני מתקשה למצוא מרפאה בה ארגיש נוח
לצערי לא לכולם יש סבלנות כוח וחשק לטפל בבעיות קצת יותר מורכבות
לנסוע רחוק זה בעייתי ולא רק בגלל העלויות אלא בגלל שמדובר בטיפולים לא מעטים ושצריך מידי פעם לקפוץ גם בין הטיפולים....
לי יש גם את ההתלבטות ביו מרפאה פרטית שאין לי מושג אם תהייה קיימת מחר מחרתיים לבין מרפאה ציבורית שתמיד תהייה קיימת גם אם רופא יעזוב

ציטוט

א. מרפאות ותיקות ומבוססות עם המלצות רבות עליהן - סיכוי נמוך שייסגרו.

ב. מרפאה ציבורית - צריך לקחת בחשבון קודם כל מי הרופא שבכל זאת יטפל בך, זמינות תורים, מקרי חירום וכולי. כמו כן את החומרים בהם משתמשים והטכניקות. וכמובן כמה זמן פנוי יש לו לשבת איתך בסבלנות ולהבין לליבך או לענות על שאלות וכולי.

ג. רופא שיניים אישי מקצועי שקיבלת עליו המלצות רבות, והוא גם פנוי וקשוב לצרכייך ולשאלותייך, ובוחר איתך את הדרך הטובה ביותר לטיפול כולל צוות וחומרים איכותיים - בעיניי זו הבחירה הנכונה

ציטוט

רחל שלום, בפורום אינני יכול להמליץ על רופא מסויים וזו לא מטרת הפורום. עצתי לך - שאלי את שכנייך, חברייך ובני משפחתך על מי הם ממליצים (וגם על מי לא) ובקשי מהם מידע מפורט ככל האפשר - ממה הם מרוצים, אילו טיפולים עברו, חומרים, מחירים, יחס וכולי. קבעי אח"כ פגישה ראשונית להיכרות ולאיבחון, והתרשמי מהרופא ומהגישה שלו ושל הצוות, מהמרפאה, וכמובן מההסבר ומההצעה שתקבלי.

לפעמים בשביל רופא טוב שווה לשלם יותר או לנסוע יותר רחוק מאשר לבחור בקרוב ביותר אלייך או בזול ביותר עבורך.בהצלחה

ציטוט

אני מודה על התשובה אך יחד עם זאת ברצוני להוסיף שפנייתי זו נעשתה לאחר שפניתי לכל הסובבים אותי וגם אלה שלא - לדאבוננו שוק רפואת השיניים בחלקו מוסדר עם חברות הביטוח - ובחלקו עתיר שרלטני תאבי בצע שאין להם גבולות והרפואה מהם והלאה.

רחל

ציטוט

בהחלט מסכים לרוב מה שכתבת! לצערי! אבל כמו שכתבת "בחלקו", הרי שהחלק השני מורכב מאנשים ישרים, הגונים, מקצועיים, שיתנו למטופל שלהם את הטיפול הטוב והמקצועי שלו הם ראויים. בהצלחה 

התחברות