בית > פורום
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/12/2016, 12:46 pmחבל שלא שאלת אותה כי אני לא יודע לנחש מה המצב אצלך דרך האינטרנט. בכל אופן אתן דוגמא אחת די נפוצה - אם עוקרים שן בלסת התחתונה, השן שנמצאת מולה בלסת העליונה עלולה במשך הזמן לבקוע יותר ויותר החוצה, בהעדר שן נגדית (זו שנעקרה). האם זה מה שיש לך? לא יודע. עליך להתייעץ עם הרופא האישי מה המצב וכיצד מטפלים
חבל שלא שאלת אותה כי אני לא יודע לנחש מה המצב אצלך דרך האינטרנט. בכל אופן אתן דוגמא אחת די נפוצה - אם עוקרים שן בלסת התחתונה, השן שנמצאת מולה בלסת העליונה עלולה במשך הזמן לבקוע יותר ויותר החוצה, בהעדר שן נגדית (זו שנעקרה). האם זה מה שיש לך? לא יודע. עליך להתייעץ עם הרופא האישי מה המצב וכיצד מטפלים
ציטוט מ אורח/ת ב 07/12/2016, 6:10 pmבגלל מנשך עמוק בצורה קיצונית השן התחתונה פוגשת רק בחיך ובחניכיים. בעבר הייתי מטופלת בקופ"ח XXXXXX , אבל אז סירבתי לצאת עם עובד בכיר, וכעת חברת הבת של קופת החולים, על כל סניפיה מסרבת לטפל בי כי התלוננתי למרות שהוחתמתי שלא אתלונן.
בגלל מנשך עמוק בצורה קיצונית השן התחתונה פוגשת רק בחיך ובחניכיים. בעבר הייתי מטופלת בקופ"ח XXXXXX , אבל אז סירבתי לצאת עם עובד בכיר, וכעת חברת הבת של קופת החולים, על כל סניפיה מסרבת לטפל בי כי התלוננתי למרות שהוחתמתי שלא אתלונן.
ציטוט מ גיא וולפין ב 14/12/2016, 9:26 amבקשר לקופ"ח - אני כמובן לא יכול לעזור - אבל אם את חושבת שנעשה לך עוול או פגיעה בזכויותייך את כמובן יכולה ללהתלונן - למשל לנציב פניות הציבור של קופ,ח ו/או של משרד הבריאות
בקשר לקופ"ח - אני כמובן לא יכול לעזור - אבל אם את חושבת שנעשה לך עוול או פגיעה בזכויותייך את כמובן יכולה ללהתלונן - למשל לנציב פניות הציבור של קופ,ח ו/או של משרד הבריאות
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו