בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 06/12/2016, 4:14 pmיש לי 2 שיניים שצריכות לעבור טיפול שורש באותה לסת אבל בצד נגדי ושתיהן טוחנות נשאלה כמה זמן הגיוני לעשות הפרש בין טיפול אחד לשני?
יש לי 2 שיניים שצריכות לעבור טיפול שורש באותה לסת אבל בצד נגדי ושתיהן טוחנות נשאלה כמה זמן הגיוני לעשות הפרש בין טיפול אחד לשני?
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/12/2016, 12:45 pmאין מגבלה מיוחדת אלא אם יש מקרה חירום באחת מהן או בשתיהן, עדיף לבצע שיקום בהקדם האפשרי ע"י מבנה וכתר זמני ורק אז לחזור ללעוס על שן שעברה טיפול שורש. למידע מדוייק יותר כמובן יש להתייעץ עם הרופא המטפל
אין מגבלה מיוחדת אלא אם יש מקרה חירום באחת מהן או בשתיהן, עדיף לבצע שיקום בהקדם האפשרי ע"י מבנה וכתר זמני ורק אז לחזור ללעוס על שן שעברה טיפול שורש. למידע מדוייק יותר כמובן יש להתייעץ עם הרופא המטפל
ציטוט מ אורח/ת ב 09/12/2016, 4:12 pmמצאו לי בסוף בהפרש של שבוע ואמר שזה בסדר כי אין בעיות מיוחדות או זיהום חזק שמצריך וגם הטיפול השורש נגמר בפעם אחת. ועוד שאלה בין שאני יגמור את 2 טיפולי השורש עד המבנה ייקח כמה שבועות ואני לא אוכל לגמרי לשמור ולא לאכול כי זה בשני הצדדים מה אפשר/ניתן לעשות יהיה עד המבנה להקטין את הסיכוי שמשהואנ יקרה
מצאו לי בסוף בהפרש של שבוע ואמר שזה בסדר כי אין בעיות מיוחדות או זיהום חזק שמצריך וגם הטיפול השורש נגמר בפעם אחת. ועוד שאלה בין שאני יגמור את 2 טיפולי השורש עד המבנה ייקח כמה שבועות ואני לא אוכל לגמרי לשמור ולא לאכול כי זה בשני הצדדים מה אפשר/ניתן לעשות יהיה עד המבנה להקטין את הסיכוי שמשהואנ יקרה
ציטוט מ גיא וולפין ב 14/12/2016, 9:38 amהעצה הטובה ביותר היא לבצע את המבנה והכתר הזמני בהקדם האפשרי, לפי אבחנת הרופא, כדי שתוכלי לחזור וללעוס
העצה הטובה ביותר היא לבצע את המבנה והכתר הזמני בהקדם האפשרי, לפי אבחנת הרופא, כדי שתוכלי לחזור וללעוס
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו