בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 04/12/2016, 9:51 pmאני סובלת מנסיגת חניכיים קשה, עברתי טיפול הקצעת שורשים לפני השנתיים, וכרגע אני סובל מכאבים באזור השניים הטוחנות,
נבדקתי אצל רופא השיניים שמטפל בי, וגם צילום רנטגן לא מצא ממצמאים מצדיקים...
הרופא המטפל הציע לעשות טיפול שורש כדי לא לחוש כאב, אך אני קצת חוששת לאבד שן טובה
האם יש כזאת אופציה והאם היא אמורה לעזור?
האם ישנם דרכים אחרות?
אני סובלת מנסיגת חניכיים קשה, עברתי טיפול הקצעת שורשים לפני השנתיים, וכרגע אני סובל מכאבים באזור השניים הטוחנות,
נבדקתי אצל רופא השיניים שמטפל בי, וגם צילום רנטגן לא מצא ממצמאים מצדיקים...
הרופא המטפל הציע לעשות טיפול שורש כדי לא לחוש כאב, אך אני קצת חוששת לאבד שן טובה
האם יש כזאת אופציה והאם היא אמורה לעזור?
האם ישנם דרכים אחרות?
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/12/2016, 11:23 pmאני לא יכול לאבחן ולייעץ בצורה מקצועית דרך האינטרנט אם הבעייה היא בשן ספציפית שצריכה טיפול שורש או שהבעייה היא בעיית חניכיים. יש לבקש הסבר מדוייק מהרופא. אפשר כמובן להתייץ גם עם מומחה חניכיים
אני לא יכול לאבחן ולייעץ בצורה מקצועית דרך האינטרנט אם הבעייה היא בשן ספציפית שצריכה טיפול שורש או שהבעייה היא בעיית חניכיים. יש לבקש הסבר מדוייק מהרופא. אפשר כמובן להתייץ גם עם מומחה חניכיים
ציטוט מ אורח/ת ב 05/12/2016, 6:29 amיתכן שלא הסברתי נכון את השאלה, האם יש מצב שעושים טיפול שורש למרות שהשן בריאה? דהיינו שבצילום ובבדיקה לא רואים כלום, וזה בגלל שיש כאבים מהשן?
יתכן שלא הסברתי נכון את השאלה, האם יש מצב שעושים טיפול שורש למרות שהשן בריאה? דהיינו שבצילום ובבדיקה לא רואים כלום, וזה בגלל שיש כאבים מהשן?
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/12/2016, 12:32 pmטיפול שורש מבצעים כשיש ריקבון עמוק למשל. יש עוד סיבות, למשל רגישות קשה מנשוא בעקבות נסיגה של החניכיים, אך אז יש צורך במקביל גם בטיפולי חניכיים.
טיפול שורש מבצעים כשיש ריקבון עמוק למשל. יש עוד סיבות, למשל רגישות קשה מנשוא בעקבות נסיגה של החניכיים, אך אז יש צורך במקביל גם בטיפולי חניכיים.
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו