בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 03/12/2016, 3:00 pmלפני14 שנה עברתי טיפול שורש והורכב כתר. כבר מספר שנים מרגיש מידי פעם כאב קל והרופא המליץ על עקירה, הרמת סינוס והשלת שן.
אני גם נוטל פלביקס ואספירין וחושש ממש להפסיק לפני עקירה. קודם כל, אני לא שלם עם העקירה עצמה ומקווה שישנה אופציה להציל את השן ואם לא,הייתי שמח לשמוע שבקליניקה ישנם אמצעים למזעור הדימום לאחר עקירה.
לפני14 שנה עברתי טיפול שורש והורכב כתר. כבר מספר שנים מרגיש מידי פעם כאב קל והרופא המליץ על עקירה, הרמת סינוס והשלת שן.
אני גם נוטל פלביקס ואספירין וחושש ממש להפסיק לפני עקירה. קודם כל, אני לא שלם עם העקירה עצמה ומקווה שישנה אופציה להציל את השן ואם לא,הייתי שמח לשמוע שבקליניקה ישנם אמצעים למזעור הדימום לאחר עקירה.
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/12/2016, 11:15 pmאם יש סדק בשור'ש כדאי לעקור ובהקדם כיוון שיהיה גם נזק הולך וגדל לעצם הלסת. פלאביקס ואספירין מגבירים סיכון לדימום ולכן יש להתייעץ עם הרופא המטפל בקופח אם יש צורך בהפסקתם לכמה ימים (בדר"כ לא) ואולי גם לבצע תפקודי קרישה. לגבי כל הנ"ל ולגבי מה שיש במרפאה אתה צריך להתייעץ עם הרופא האישי שלך
אם יש סדק בשור'ש כדאי לעקור ובהקדם כיוון שיהיה גם נזק הולך וגדל לעצם הלסת. פלאביקס ואספירין מגבירים סיכון לדימום ולכן יש להתייעץ עם הרופא המטפל בקופח אם יש צורך בהפסקתם לכמה ימים (בדר"כ לא) ואולי גם לבצע תפקודי קרישה. לגבי כל הנ"ל ולגבי מה שיש במרפאה אתה צריך להתייעץ עם הרופא האישי שלך
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו