בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 01/12/2016, 4:53 pmשלום, כבר שבוע כשאני סוגרת את הפה אני מרגישה שהשיניים שבפנים למעלה נדבקות לשיניים למטה. בשני בצדדים בבפנים של הפה. צחצוח שיניים לא עוזר והדבק נשאר. יש טיפהלה כאבים לא קריטיים כבר שבוע לא חזקים. מה הטיפול שעושים כדי לתקן את זה?
שלום, כבר שבוע כשאני סוגרת את הפה אני מרגישה שהשיניים שבפנים למעלה נדבקות לשיניים למטה. בשני בצדדים בבפנים של הפה. צחצוח שיניים לא עוזר והדבק נשאר. יש טיפהלה כאבים לא קריטיים כבר שבוע לא חזקים. מה הטיפול שעושים כדי לתקן את זה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/12/2016, 11:09 pmניגשים לרופא האישי לאיבחון מדוייק ולטיפול בהתאם
ניגשים לרופא האישי לאיבחון מדוייק ולטיפול בהתאם
ציטוט מ גיא וולפין ב 07/12/2016, 12:37 pmלא יודע. הרופא שיבדוק אותך יוכל לאבחן ולהסביר
לא יודע. הרופא שיבדוק אותך יוכל לאבחן ולהסביר
ציטוט מ אורח/ת ב 10/12/2016, 6:51 pmרק האם יכול להיות שזאת שן רקובה ממש שתצריך טיפול שורש? מנסיונך.. הרי בטוח אנשים באו אליך עם הרגשת דבק... זאת הרגשה ממש ממש ממש מוזרה ולא נעימה... לא יודעת להסביר... מתביישת לפנות לרופא שיניים... מקווה להבנה תודה על העזרה
רק האם יכול להיות שזאת שן רקובה ממש שתצריך טיפול שורש? מנסיונך.. הרי בטוח אנשים באו אליך עם הרגשת דבק... זאת הרגשה ממש ממש ממש מוזרה ולא נעימה... לא יודעת להסביר... מתביישת לפנות לרופא שיניים... מקווה להבנה תודה על העזרה
ציטוט מ גיא וולפין ב 14/12/2016, 9:44 amאני לא מבין למה את מתעקשת שאנחש מה יש לך? כן, זה יכול להיות שן רקובה. איך זה יכול לספק אותך? וגם לא הבנתי את המשפט - אני מתביישת לגשת לרופא שיניים - אז מי יבודק אותך בנושא זה? ומי יטפל? ולמה להתבייש, הרי זה המקצוע שלנו. אם תהיה לך למשל סתימה בשירותים וכל הבית יהיה מוצף בביוב וכולי - לא תקראי לאינסטלטור?
אני לא מבין למה את מתעקשת שאנחש מה יש לך? כן, זה יכול להיות שן רקובה. איך זה יכול לספק אותך? וגם לא הבנתי את המשפט - אני מתביישת לגשת לרופא שיניים - אז מי יבודק אותך בנושא זה? ומי יטפל? ולמה להתבייש, הרי זה המקצוע שלנו. אם תהיה לך למשל סתימה בשירותים וכל הבית יהיה מוצף בביוב וכולי - לא תקראי לאינסטלטור?
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו