בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 27/11/2016, 7:15 pmרציתי לשאול שברתי כנראה את אחד הקירות בשן/סתימה מה הפתרון למצב כזה סתימה חדשה / טיפול שורש או יותר מזה עוד כמה ימים אברר בטוח כי הרופאה שלי כרגע איננה אבל באופן כללי מה יכול להיות הטיפול והאם יש אפשרות לתקן קיר שבור או שבמצב כזה כבר אצטרך עקירה?
רציתי לשאול שברתי כנראה את אחד הקירות בשן/סתימה מה הפתרון למצב כזה סתימה חדשה / טיפול שורש או יותר מזה עוד כמה ימים אברר בטוח כי הרופאה שלי כרגע איננה אבל באופן כללי מה יכול להיות הטיפול והאם יש אפשרות לתקן קיר שבור או שבמצב כזה כבר אצטרך עקירה?
ציטוט מ גיא וולפין ב 28/11/2016, 9:56 pmאי אפשר לאבחן ללא רנטגן ובדיקה קלינית במרפאה - חלק מהמצבים אפשר לבצע סתימה גדולה, חלק מהם מצריכים טיפול שורש וכתר, ובחלק המצב כל כך גרוע שיש צורך בעקירה
אי אפשר לאבחן ללא רנטגן ובדיקה קלינית במרפאה - חלק מהמצבים אפשר לבצע סתימה גדולה, חלק מהם מצריכים טיפול שורש וכתר, ובחלק המצב כל כך גרוע שיש צורך בעקירה
ציטוט מ אורח/ת ב 29/11/2016, 2:56 pmהבעיה שכרגע הרופאה שלי חולה , האם דחייה של עוד מקסימום שבוע יכול להחמיר מאוד את המצב , כי במילא יש כאבים וזה מציק?
הבעיה שכרגע הרופאה שלי חולה , האם דחייה של עוד מקסימום שבוע יכול להחמיר מאוד את המצב , כי במילא יש כאבים וזה מציק?
ציטוט מ גיא וולפין ב 04/12/2016, 11:07 pmלא יודע כמה המצב יחמיר. כדאי לפחות לגשת לעזרה ראשונה עם מי שהרופא האישי ממליץ בתור מחליף
לא יודע כמה המצב יחמיר. כדאי לפחות לגשת לעזרה ראשונה עם מי שהרופא האישי ממליץ בתור מחליף
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו