בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 18/11/2016, 8:39 amאמרו לי שאני שוחקת שיניים וצריכה סד , אמרתי שאחשוב קשה לי להבין איך אשים את הסד ואתרגל ועכשיו שאלתי היא מה יכול לקרות לי אם אחליט לא לעשות סד למרות השחיקות מה יכול לקרות אילו נזקים מהמצב הזה ואם אין תחליף משהו אחר חוץ מסד?
אמרו לי שאני שוחקת שיניים וצריכה סד , אמרתי שאחשוב קשה לי להבין איך אשים את הסד ואתרגל ועכשיו שאלתי היא מה יכול לקרות לי אם אחליט לא לעשות סד למרות השחיקות מה יכול לקרות אילו נזקים מהמצב הזה ואם אין תחליף משהו אחר חוץ מסד?
ציטוט מ גיא וולפין ב 21/11/2016, 8:31 amעניתי לך מספר פעמים. התשובה היא "כן, גם יכול להיות מצב חמור שמצריך טיפול שורש וכתר". נא לקרוא בעיון את תשובותיי ולא לשאול שוב ושוב את אותן השאלות
עניתי לך מספר פעמים. התשובה היא "כן, גם יכול להיות מצב חמור שמצריך טיפול שורש וכתר". נא לקרוא בעיון את תשובותיי ולא לשאול שוב ושוב את אותן השאלות
ציטוט מ גיא וולפין ב 18/11/2016, 12:24 pmאין פתרון אחר שמוגדר יעיל כמו סד לילה קשיח. סבלנות, אחרי שמתרגלים אליו כבר אי אפשר בלי... לגבי עוד עצות כיצד להפחית את חריקות השיניים והשחיקות היכנסי למאמר הבא:
חריקת שיניים (ברוקסיזם), הרגלים מזיקים וכאבי פנים ולסתות - סיבות ופתרונות
אין פתרון אחר שמוגדר יעיל כמו סד לילה קשיח. סבלנות, אחרי שמתרגלים אליו כבר אי אפשר בלי... לגבי עוד עצות כיצד להפחית את חריקות השיניים והשחיקות היכנסי למאמר הבא:
חריקת שיניים (ברוקסיזם), הרגלים מזיקים וכאבי פנים ולסתות - סיבות ופתרונות
ציטוט מ אורח/ת ב 18/11/2016, 2:52 pmאבל האם יכול להיות משחיקת שיניים נזקים גדולים באמת כמו שברים וצורך בעקבות זה בטיפול שורש וכתרים או אפילו יותר גרוע?
אבל האם יכול להיות משחיקת שיניים נזקים גדולים באמת כמו שברים וצורך בעקבות זה בטיפול שורש וכתרים או אפילו יותר גרוע?
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו