בית > פורום
ציטוט מ אורח/ת ב 10/11/2016, 7:40 amשלום אני לפני כשבוע עברתי עקירה כירורגית של שתי שיני הבינה בצד ימין אני סובלת כרגע מבצקת בלחי ימין וכאבים חזקים מאוד שכל הזמן נמצאים ברקע למורות שאני לוקחת משככי כאבים מאוד חזקים זה לא עוזר לא מעלים את הכאב לגמרי קראתי על תופעה שנקראת מכתשית יבשה אתמול הייתי אצל הרופא שניתח אותי הוא בדק אותי ואמר שהכל נראה לו שמחים מצוין שהבצקת יקח לה כמה זמן לעבור וכאבים תוך כמה ימים עוברים השאלה שלי האם יכול להיות שהוא פספס את המכתשית היבשה האם זה משהו שניתן לאבחן במבט על אזור ה עקירה
המון תודה על התשובה
שלום אני לפני כשבוע עברתי עקירה כירורגית של שתי שיני הבינה בצד ימין אני סובלת כרגע מבצקת בלחי ימין וכאבים חזקים מאוד שכל הזמן נמצאים ברקע למורות שאני לוקחת משככי כאבים מאוד חזקים זה לא עוזר לא מעלים את הכאב לגמרי קראתי על תופעה שנקראת מכתשית יבשה אתמול הייתי אצל הרופא שניתח אותי הוא בדק אותי ואמר שהכל נראה לו שמחים מצוין שהבצקת יקח לה כמה זמן לעבור וכאבים תוך כמה ימים עוברים השאלה שלי האם יכול להיות שהוא פספס את המכתשית היבשה האם זה משהו שניתן לאבחן במבט על אזור ה עקירה
המון תודה על התשובה
ציטוט מ גיא וולפין ב 10/11/2016, 9:48 amדרך האינטרנט אינני יכול לאבחן ובוודאי שהרופא האישי שלך יעשה עבודה הרבה יותר טובה באיבחון ובהחלטות לגבי הטיפול. תוכלי לקרוא מספר עצות במאמרים הבאים, אבל אם המצב לא משתפר תצטרכי לחזור אליו לבדיקה חוזרת.
הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה
מכתשית יבשה - מה כדאי לעשות ומה לא לעשות?
איחולי החלמה מהירה
דרך האינטרנט אינני יכול לאבחן ובוודאי שהרופא האישי שלך יעשה עבודה הרבה יותר טובה באיבחון ובהחלטות לגבי הטיפול. תוכלי לקרוא מספר עצות במאמרים הבאים, אבל אם המצב לא משתפר תצטרכי לחזור אליו לבדיקה חוזרת.
הנחיות ועצות לאחר עקירת שיניים או כירורגיה
מכתשית יבשה - מה כדאי לעשות ומה לא לעשות?
איחולי החלמה מהירה
כל הזכויות שמורות להסתדרות לרפואת שיניים בישראל
כיכר דיזנגוף 9, תל אביב יפו